dennis33kwong 發表於 2018-9-13 18:47

小瑟 發表於 2018-9-13 08:01
昨天公佈完好多人問,特別禮品係咩來??有冇諗過我地會唔會出碟呢??我諗緊出CD??SACD???定……??   ...

真的唔系個個都有SACD PLAYER,都系CD比較普及D,不過如果要過百元就..............

李文洛 發表於 2018-9-13 20:47

好期待,一定抽時間過黎支持,加油

issachar 發表於 2018-9-14 01:36

感覺好過癮, 希望係一個 GOOD SHOW, 有飛賣即比錢!!!

issachar 發表於 2018-9-14 01:37

小瑟 發表於 2018-9-13 08:01
昨天公佈完好多人問,特別禮品係咩來??有冇諗過我地會唔會出碟呢??我諗緊出CD??SACD???定……??   ...

CD SACD 實用... 不過幾乎係影音展都整隻碟... 太普通...

如果 POST76 可以攪下 gimmick 就更有趣 {:6_193:}

skywai 發表於 2018-9-14 10:49

恭恭喜喜,好期待
希望有個煥然一新AV SHOW{:6_128:}

samyiu 發表於 2018-9-14 15:22

CAP水 CAP水 CAP水 !! XD

無你地科水 !! 佢又點會成功 XD

大家加油 ! 多多益善 !

joelcan 發表於 2018-9-14 19:57

恭喜恭喜, 支持{:6_127:}

大舊仔 發表於 2018-9-15 01:13

好緊張!希望大日子快些來臨,睇嚟要開始儲定錢....

成龍大哥 發表於 2018-9-15 19:35

有冇野買架?{:1_328:}

hongling1028 發表於 2018-9-16 15:30

又一個新展覽誕生,希望年年都有得舉辦,第一年要去支持一下。
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
查看完整版本: 第一屆『香港影音玩樂展 - Digital Entertainment Show 2018』討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。