設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: hihiar123

[討論] 有無出過真實慌言blu ray

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Hon 發表於 2015-7-16 19:41
我見佢講到咁實牙實齒, 又有CHING話表演食碟麻, 我小朋友黎架咋, 梗係想睇表演啦.

...

明白的,哈哈大笑
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Hon 發表於 2015-7-16 19:42
嘩, 仲期待....

我入左勁多花生架LA.

咁Hon兄D花生留黎入戲院睇蟻俠都得啦,個地球都冇出過,我想吞都吞唔到啦
(Post76 Android 手機版送出)
TV :Sony KDL-40W5500 Projector:Mitsubishi HC-4000
Screen:Lumene Embassy 2 92"AV AMP:Onkyo TX-NR809
POWER AMP:Emotiva XPA-5 BDP:Philips9500;Pioneer450

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

JasonBonds 發表於 2015-7-16 20:44
咁Hon兄D花生留黎入戲院睇蟻俠都得啦,個地球都冇出過,我想吞都吞唔到啦
(Post76 Android 手機 ...

失望....

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

nannan 發表於 2015-7-16 18:03
TBA好似係粗口嚟?
(Post76 Android 手機版送出)

其實知道冇咪算囉............唔駛拉開話題既 , 只係有D失望睇唔到咁多BD區勇士表演食碟啫

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Hon 發表於 2015-7-16 19:41
我見佢講到咁實牙實齒, 又有CHING話表演食碟麻, 我小朋友黎架咋, 梗係想睇表演啦.

...

Hon兄應該得閒去下硬件區玩吓, 其實nannan兄閒時都帶咗唔少歡樂比大家

專業玩家

笑死人,某n竟然自打臉,
po的圖上就寫得清楚明白竟然還說有見過XDDDDDDDDD

網站上寫TBA,就是To Be Announced,
這跟TBC、TBD不一樣,
TBC跟TBD白話就是東西已經做完了,只是規格資訊要再確定,
TBA意思是有這個計畫但是根本還沒做,
所以網頁上技術規格音訊跟視訊都是TBA,
要用甚麼編碼混甚麼格式都不知道,
當然發售日是No Released Date。
請問某n是拿到來自未來的BD嗎?
那時還是BD的時代嗎?
吞BD勇者聯盟算我一份,
我吃紙比較好消化XDDDDDDDDDDD

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2015-7-16 23:27
Hon兄應該得閒去下硬件區玩吓, 其實nannan兄閒時都帶咗唔少歡樂比大家  ...

咁等我儲下錢先,我驚去到買花生買到我破產都唔掂呀.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
depeche_lam + 10 + 10 超正!

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

鑽石玩家

better2014hk 發表於 2015-7-20 15:27
我有True.Lies.1994.DTheater.1080p

DTheater 應該出不到1080p,最多只有1080i或720p
Sony VW500ES, LG OLED65E6P,
Magnetar UDP800, Panasonic UB9000GH1
Anthem AVM90, Krell Evolution 3250e, KAV-2250, Sunfire TGA-7401
Ken Kreisel K700 x 3, KS700 x 8, DXD-500 x 2

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ultratak_178 發表於 2015-7-17 03:56
笑死人,某n竟然自打臉,
po的圖上就寫得清楚明白竟然還說有見過XDDDDDDDDD

佢另一個 post 話自己 95 年買咗個 97 年先生產既 woofer.....
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i