設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

【76送您】RubberBand x 林二汶 Xperia極!玩樂派對門票

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

【Post76製作 : Sony Mobile 呈獻】

送您 RubberBand x 林二汶 - Xperia極!玩樂派對 門票

各位76版友好,

入得來既, 都一定係我地 Post76 的真正支持者, 相信大家都知道今年我地的音樂盛事就係Sony Mobile呈獻 - RubberBand x 林二汶 Xperia 極!玩樂派對】, 今次既表演單位可以有RB同二汶的確係我地的一個非常正的體驗呢
!!!

來了, 今次我地會送出 15 套 "ZONE A" (每套 2 張) 的門票比一直支持我地 76 既師兄弟妹先啦. 大家留意今次遊戲點玩勒~

遊戲玩法 :
1) 回覆你當晚最想聽邊個單位唱咩歌呢??
2) 你會同邊個一齊來呢個音樂會呢??
3) 你是否 Sony Mobile 的用家呢??
4)  PM 小瑟留下你的姓名+聯絡電話

我地會將大家既答案比 RB 同二汶佢地過目, 由佢來選出 15 個講得最正既朋友, 就可以各得到一套門票勒, 大家快 D 諗 D 特別既野回覆啦!

截止時間 :

8 月 8 日晚上18:00

RubberBand x 林二汶「Xperia 極!玩樂派對」詳情

日期:2018 年 8 月 16 日(星期四)
時間:晚上8時正
地點:Music Zone @ E-Max,九龍灣國際展貿中心地下
表演嘉賓: 林二汶、 RubberBand

特別鳴謝 : Sony Mobile全力支持

[youtube]uITn5PDfC00[/youtube]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
於截止後,如報名人數超於上限,76-FriendClub 會員可優先選出,被選出的會員將經系統訊息 (PM/電郵/電話) 通知『已成功奪得通知』及 公告出席名單。請提交你的聯絡電話以方便確實,如於指定日期內未能提供所需資料,被選出之會員將當作自動棄權處理,該名額將由其它落選會員再補上。
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
注意事項:
1) 網友被選中後,必須於公布後 24 小時確認是否出席,否則視作放棄該出席權利;如該名額因此被分配到另一版友,且已得到確認出席,
    網站絕不作出任何安排或承諾。
2) 當日出席版友必需於活動開始前 30分鐘到達 Music Zone 門口領取門票。
3) 由於場地座位有限,未經確認身份謝絕 walk-in 參與。
4) 如被安排出席既會員於當日活動缺席,且並沒有合理解釋通知版主,網站有決取消該會員再次參加活動既權利。
5) 如因天氣原故需臨時取消是次活動,我們會於網站內發帖公布,並可能以 SMS/Whatsapp 短訊通知受影響既版友。
6) 網站有權按情況需要,自行更改相關內容及取消被抽中出席會員資格,並不作任何通知。
7) 如有任何爭議,Post76 及相關合作伙伴將保留最終決定權,所有安排不得異議。

高級玩家

最想聽 RubberBand 的睜開眼

次次睇RubberBand都係同最愛的老公一齊睇

當然係用影相聽歌都一流的Sony Mobile啦

評分

參與人數 1威望 +1000 金錢 +1000 收起 理由
小瑟 + 1000 + 1000 勁,頭香

查看全部評分

銀級玩家

想聽RubberBand
最想聽阿波羅同小涼伴

我會同中學同學去, 中學回憶嘛

係呀, 聽歌同睇片方面好好

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

最想聽 RubberBand 的發現號

同老婆一齊睇

唔係,但用sony電視同ps4pro

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
小瑟 + 10 + 10

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

最想聽 RubberBand 的小涼伴,林二汶的無忘花

當然同老婆一齊睇

是,Z5用家,影相一流,簡單又易用。仲有用sony電視同ps4及碟機

評分

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我要雙連單位,兩個都Love
RubberBand ? SimpleLoveSong
二汶 ? Do you love me

咁有Love?,當然帶至愛太太去欣賞喇

洗乜講,識用當然用緊XZ premium啦,仲要好型嘅銀色,可以照鏡?

評分

查看全部評分

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

1) 林二汶唱「最後」
2)同太太一齊聽就最好
3)Z Ultra 還在使用中

評分

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

1)  回覆你當晚最想聽邊個單位唱咩歌呢??
2蚊姐…
梗係老闆啦…
下一秒就係…

評分

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

1)林二汶 愛你枕邊暖(歌詞太有畫面)
2)當然是喜歡愛聽歌的人
3)以前,現在,將來也是song Mobile 用家

評分

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

tommychan1972 發表於 2018-7-27 14:54
我要雙連單位,兩個都Love
RubberBand ? SimpleLoveSong

TOMMY兄, arcll兄, blueson兄三位好似未PM我呢~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.