設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

【76送您】RubberBand x 林二汶 Xperia極!玩樂派對門票

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

大家都係睇個展呢....又唔係睇我!!! 有咩所謂呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76-FC 黑鑽石勲章

1) 回覆你當晚最想聽邊個單位唱咩歌呢??
最想聽 二汶 現場演繹 ""

2) 你會同邊個一齊來呢個音樂會呢??
會同女友一齊睇

3) 你是否 Sony Mobile 的用家呢??
SONY XZ1用家到。。。
一份糧,一半係出俾老婆,另一半出左俾個家…庭影院
所以話,男人鍾意AV,一定顧家

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Ivan713 發表於 2018-8-6 08:26
RubberBand 的發現號

IVAN兄, 可以 PM我留下CONTACT名同電話嗎??

MANY THX!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

我地仲有少量門票呀, 如果有興趣睇 RB X 二汶的版友, 爭取餘下的時間玩遊戲勒~

遊戲截止時間 : 8 月 8 日晚上18:00
*以下參加了的版友, 我地會係8月8日後出MAIL通知你地如何取票的呢!!!! 所以你留個MAIL係好有用架~

RB LIST.jpg

Post76玩樂網.

新仔玩家

當晚我最想聽林二汶唱《Yeah》,因為呢首歌的曲風輕快! 歌詞重複提醒我地做人要貫徹快樂,為每一刻到來的幸運喝采!
為左貫徹快樂,林二汶在呢首歌MV裡面有好多手部動作,跟「動畫角色」做互動,所以搵左插畫師及動畫師合作,呢份豁達傳遞到我心裡! 一首非常洗腦又非常好玩嘅《Yeah》,我覺得呢首歌最啱放工逼車嗰陣聽,可以用三分鐘時間令我暫時逃離現實!
Yeah! 就好似歌詞所講,呢個字常伴生活,我地興奮時候會yeah,無奈時候亦會yeah,林二汶用輕快的節奏唱出呢首歌,叫我地唔好再壓抑,「神在創世時亦會yeah」咁我地凡人又點能夠唔yeah呢? 我有門票會 Yeah!

我會同閏蜜一齊來呢個音樂會, 一齊暫時逃離現實, 放鬆下自己

科林玩家

當晚我最想聽RubberBand唱《城市當代配樂團》,因為呢首歌夠晒貼地,記載屬於香港嘅故事,要幫城市配樂,Gospel 風格,但用上ukulele彈奏,感覺較輕鬆親民,我聽完透心涼,炎夏聽更適合!
呢首歌最適合一班舊同學聚首一堂,傾下以往嘅舊事,細說當年的時候一齊聽! 因為可以勾起一啲唔同嘅往事,自己曾經傻過,笑過,喊過嘅日子,可以懷緬一下!
MV以談善言做主角,坐在堅尼地城海邊扁咀已看到揪心,拉wide航拍,飛越深灣遊艇會或泳棚,再次見到香港的美麗! 我自己覺得除左可以估地方外,其實睇住每個地方,都會響起果個地方嘅「配樂」,即係人聲,車聲或者其他聲音,而我地嘅城市,的確就係由種種配樂交織而成! 呢個 MV,當真有意思!
呢首歌令我行出街多留意城市內好多聲音,雀仔聲車聲人聲等等,佢地構成一個城市擁有嘅聲音,下次不如試下細心啲聽啦!

我會同好朋友一齊黎音樂會,一齊提煉人生智慧! 喺我人生裡面佔我最長時間未必係我愛人,而係我嘅好朋友! 我地要感受零距離的現場氣氛!

我唔係Sony Mobile 用家,不過聽朋友講Sony Mobile影相及攝錄影片的功能相當唔錯,又容易學識點用,將來轉手機會考慮呢個品牌!

進階玩家

想打聽下樓主係咪未通知攞飛方法?

高級玩家

小瑟 發表於 2018-8-6 13:37
我地仲有少量門票呀, 如果有興趣睇 RB X 二汶的版友, 爭取餘下的時間玩遊戲勒~

{:1_344 ...

請問依個係咪入圍名單?我仲未收到通知?,,,請問幾時會收到呢?!??‍♀️

5萬

總版管

放心呀, 一陣我會出MAIL比大家有關取票事宜呀!!!

再三多謝大家支持我地既活動呀~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

各位團友好,

岩岩PM同MAIL左比大家有關取票事宜呀, 大家記得用PM/MAIL來取票之用呀!!
如果未有到可以PM我或係度回覆話我知啦~~

再三多謝大家支持我們2018年的音樂大事呀~

Post76玩樂網.