設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

☆美國Tributaries 「音響線材 - 分享及討論」

讚助版主

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

美國Tributaries用家和有興趣的朋友!
一齊分享下

想用幾百蚊就買到MADE IN U.S.A??
無問題,美國Tributaries幫到你!!
各種HDMI和音響線材,産品選擇豐富,質量可靠,效能顯著,總有一樣合適你家中使用!
簡介:
Series 4 - 首選低音線材,專門為重現正宗拳拳到肉,揼心口,水銀瀉地低頻而設計
Series 6 - 傳輸快速準確,高清音源好拍檔
Series 8 - 力量充足!高中低頻應有盡有,線身軟硬適中走位靈活

Tributaries - Speaker.jpg
Tributaries - AB.jpg
Tributaries - Power.jpg

王牌UHDP HDMI線材:
每條獨立測試
包裝都在佛羅里達州處理
榮獲 DPL LabsISF 認証
達到18G傳輸,4K60Hz華麗,準確畫面
特細插頭,方便接駁, 獨家制造 Power Grip ,令到接觸非常緊實,傳輸更穩定
質料符合UL CL2標準,非常耐用

Tributaries - HDMI.jpg

美國Tributaries: https://www.tributariescable.com/

讚助版主

首先多謝各位客人支持
Tributaries線材因大受歡迎,請記得先致電查詢貨源先黎我地度買呀

Tributaries有幾好?就係好到客人琴日黎完,佢今日又黎再買
收到數位用家評語都係呢兩句:「其實本身用條線都幾貴,但用Tributaries我以為自己換左機」
作為推介者,我都對Tributaries既效果非常有成功感我自豪

以抵用既價錢買到好嘢,一直都係我地用家既目標,所以如果你問我買邊條好
我都係會話買UHDP(P=Professional),1.5m都只係$940

如有任何提問請致電2324-9968

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

audioyui 發表於 2018-10-26 12:19
首先多謝各位客人支持
Tributaries線材因大受歡迎,請記得先致電查詢貨源先黎我地度買呀{:1_262: ...

請問 3 米既價錢幾多呢? 要唔要訂?
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

鑽石玩家

三星玩樂勲章

請問Series4,6subwoofer線幾錢?(有貨?)

讚助版主

issachar 發表於 2019-1-19 21:02
請問 3 米既價錢幾多呢? 要唔要訂?

你好,請問有興趣邊款線材3米?我可以睇一睇貨,最好可以PM我電話號碼,可以直接致電回覆
因為非常多客人購買,所以有機會而家問完下午就無啦

讚助版主

Ck6016970 發表於 2019-1-22 08:47
請問Series4,6subwoofer線幾錢?(有貨?)

請問需要什麼長度呢?我可以Check下謝謝

鑽石玩家

三星玩樂勲章

3米

鑽石玩家

三星玩樂勲章

TRlBUTARIES 3米subwoofer(thx)

讚助版主

Ck6016970 發表於 2019-1-24 19:23
TRlBUTARIES 3米subwoofer(thx)

有現貨,詳情請收PM

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

請問 Series 4, 8 喇叭線, 3M 幾錢, 謝謝!!