設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: samyiu

小失或者 ADMIN 唔該入黎傾下計(唔回覆我做野做到你回覆)

關閉 [複製鏈接]

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我做事對得住人, 對得住自己 ! 如果你做人公正時, 我都點會咁做呀 ! 咁點解淨係罰我呢 ?

係公平公正的,落深水涉用同一態度同賣盒子的人講啦,有片有真相,記得影埋片上來,咁就公平公正,唔好只係做鍵盤戰士。

拿, 做人唔好龜縮呀

全句比番你又點話,自己做唔到,但要人地做到,我年中見唔少。寬己嚴人有何難,鴨記等緊你。

如果你覺得非法download係係正當, 都係叫恐嚇 , 我無野好講喎 ! 我做返我香港市民應該做嘅事啫 ! 我係支持正版碟架 !

隨街掉垃圾,亂過馬路都唔係正當架,不過唔係人地個帖的討論範圍囉。

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

samyiu 發表於 2019-5-24 12:55
PAC兄 , 無計啦 , 你同佢有生意來往就唔覺啫 , 我呢D小薯 , 又鐘意選擇性回覆 ! 講得嚴重D , 我希望版主 ...

小兄弟有時同人講野唔使起晒降咁嘅!
如果大家同一不協調態度去傾計邊有得傾呀?

禁止發言

簽名被屏蔽

禁止發言

簽名被屏蔽

鑽石玩家

師兄 其實不如唔好咁執著啦

誰對誰錯咁又點?  你唔係話畀我聽你做咗咁多年人未受過唔公平對待呀嘛?  真心講你而家咁樣, 其實真係係人都睇到邊個啱邊個錯, 你繼續講落去其實越肉酸, 由得見件事過去啦, 再繼續落去真係冇乜意思, 你可以發表自己意見同所有人爭拗, 但係搞還搞你唔好搞版主呀大哥,  即係你去人哋屋企家訪, 入到去仲要拆人啲嘢, 咁你自己話啱定錯啦!
其實呢個post你繼續講落去只會越嚟越多人同你 繼續爭論
, 其實真係冇乜意義, 師兄我真心唔係同你拗, 我知你未必認同小弟我, 不過我真心好言相勸

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

sam兄,相信好多版友上黎76都係想互相討論,彼此互相尊重~ 你所講既選擇性執法其實一路而黎大家都有小小誤會。因為有時確實係有人犯規但我地末別一一可以處理。咁你可以話咁版規要來做咩呢? 我重申一次版規用途係一個指引/guideline,我地一般情况下唔想用黎懲罸任何人,大下
家上黎開心吹水嘛,當然版務组亦不時檢討現况以便彌補不足之處,希望sam兄體諒! 謝谢!

禁止發言

簽名被屏蔽

禁止發言

簽名被屏蔽

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

samyiu 發表於 2019-5-24 13:07
"係公平公正的,落深水涉用同一態度同賣盒子的人講啦,有片有真相,記得影埋片上來,咁就公平公正,唔好 ...

同賣盒的人講無用?咁同我地講就會有用?Post76可以改變世界;
淨係識吊我地呢d弱勢社群好叻叻呀!
咩叫公平公正呀?咩人都吊就公平公正啦,你又有幾公正呀!

我明啦,你慣左講惡,想我地由得你講,就好似你由得鴨記賣盒咁,你就係想做講都無用個隻人種,我有無理解錯呢?

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

samyiu 發表於 2019-5-24 13:11
PAC兄 , 我前個POST都講咗, 唔好做架両啦 ! 你而家話我起降 ?!

再者, 我講和大門常開 ! 不過我唔夠胆引 ...

大家好言相勸,但樓主就叫人唔好加把咀,又要人唔好做架兩。既然日日都對住又咁熟法律,建議出律師信比76啦,冇得協調㗎喇…