設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ernietse

[討論] 音樂連儂牆™記錄『19年6月事件™』所啟發音樂或箇中感受

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

鄭少秋: 誓不低頭

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 3威望 +150 金錢 +150 收起 理由
dc903 + 50 + 50 i like this song
CDROMRW + 50 + 50
kl122002 + 50 + 50 哈哈哈哈哈哈哈

查看全部評分

[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

當一個、拾個或一百個被整倒,會有一千、一萬個起身走出來

x

評分

參與人數 2威望 +100 金錢 +100 收起 理由
ernietse + 50 + 50 1 Joe hill jailed more Joe are coming...
dc903 + 50 + 50 really good song esp nowadays

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

CDROMRW 發表於 2019-8-1 19:13
當一個、拾個或一百個被整倒,會有一千、一萬個起身走出來

又想把這裡染成黃色,收檔啦......
許冠傑隻(人版)就形容得好好.哈哈哈哈

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
almostdie + 10 + 10 俾個Like你啦
Msuper + 50 + 50 師兄D人嫌香港未夠亂未夠分化~想64翻版.

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Kitaro: Dance of Sarasvati

Until today August 4, 2019 that aging perishing wayward-shameful-arrogant governing-person (just hoping HK people forgot her mistake and forgive her by using delay time strategy or waiting for spinning focus opportunity) still NO REPLY to all those HONG KONG citizens strong 5 petitions demand (in fact these damn consequences are caused by her own repeating fault), it is better for our united HONG KONG people to seek for some spiritual music support, in order to uplift our strong determination fighting for the upcoming moral judgement day of her wrong political decision-making and leading to a series of messy ramifications without paying for her own cost at all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

x

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
dc903 + 50 + 50 needless to say, cl doesnt say but kowto

查看全部評分

[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

見到今日情境,心都噏埋

x

評分

參與人數 3威望 +110 金錢 +110 收起 理由
GallantTam@FB + 10 + 10 絕對認同
dc903 + 50 + 50 未必無知,或者大志呢
ernietse + 50 + 50 俾個Like你啦

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

PINO DONAGGIO: CARRIE SOUNDTRACK MAIN THEME

After viewing the broken tape recorder repeating all those bull-shit blame at 10:00 AM 5 August 2019, it is just her own damn wrong stubborn decision-making in breach of all 7 million Hong Kong people interest to push Hong Kong to nowadays anomie state (again trying to refocus her own snobbish insulting causes to Hong Kong people, blaming everyone is wrong but not her cunning evil devil),  NO ONE WANTS SUCH AN AGING TYRANNY anymore!

I finally found out what a real shameful creature could be so wrong still in position now is as hell as this just a fictional movie character

I am sure this is the twist of that creature's own destiny to the point of no return that all the heaven shall prohibit her entry but limbo is her own ending there eternity

To whom reasonable church may concern please ban her from entry for humanity and peaceful sake

x

評分

CDROMRW + 50 + 50 唔駛旨意上天堂
dc903 + 50 + 50 twisted doll,no soul, merciless pretende

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

軟硬天師: 你好陰毒

x

評分

dc903 + 50 + 50 that's her success attribute

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

五輪真弓: MEDGAR EVRS LULLABY

Social Justices are modern people core values for every good citizen to strike for

Medgar Evers - Part 1, Civil Rights Heroes, Martin Kent Documentary

x

評分

CDROMRW + 50 + 50 超正!
dc903 + 50 + 50 nice

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

葉振棠 +麥志誠 : 難為正邪定分界

嗰個賤垃圾所謂精英中嘅恥辱,華人社會嘅敗類, 道德淪亡崩潰嘅逃犯,惡法惡政長官狡辯鵝,又賴呢樣嗰樣,遮蓋曬佢自己嘅過錯!

就咁扮曬嘢告急! 叫人乜都唔準做,唔好再追究,就當冇事發生! 呢個世界有冇咁便宜佢呢???

我真係唔明點解教會會容許呢啲咁嘅人渣, 仲會保佑佢順風順水搞到依家亂七八糟 !

終於大開眼界! 外表包裝得品學兼優原來就係魔鬼托世, 原來係異形靠害人間, 又挑戰教會導人向善嘅信念?

大家真係要好認真,諗清諗楚策略去對付呢嚿垃圾, 呢場仗真係好漫長,仲有兩三年要慢慢對付呢嚿垃圾!

我哋就要針對人,針對事,針對佢喺邊度做錯,就係邊度追究佢!

大支野胸墮墮大搖大擺躝出嚟 9 噏唔得唔準唔可以,叫人畀機會佢,佢都知道理虧但係又唔見佢會畀機會公眾,傲慢不知所謂嘅態度,絕不謙卑頂佢唔葡!

拒絕成立獨立委員會去調查?

斯人獨憔悴佢自己嘅過錯根源就有利益衝突 !

學啲老咗話齋,如果你冇錯使乜怕人查?

佢根本理虧就係驚第日查到歸根究底佢嘅錯,佢就冇彎轉,所以隻手遮天唔準人追究,從而包庇一個過錯用更加多嘅過錯去轉移視線!

相信咁多人去追究佢,佢絕對唔會有好結果! 睇佢第日天點收佢!

根本濁世嘅法例係懲罰唔到呢嚿垃圾!

乜乜物物嘅問責制只係騙局,做錯嘢冇任何責任冇任何負擔!

相反重要獎佢繼續留低去運吉!

薪高厚酬照出糧,浪費納稅人辛辛苦苦繳交嘅血汗稅!

換回來嘅就係搞亂天下太平人心,本土多年建立國際聲譽,畀佢嘅個人榮辱自私自利嘅權力慾出賣!

大家耐心遵守法去用智慧對付呢嚿垃圾!

切勿浪費生命為呢舊垃圾犧牲!

大家從長計議集思廣益運用最聰明嘅方法對付佢啦!!!

x

評分

參與人數 4威望 +120 金錢 +120 收起 理由
KwongD7689 + 10 + 10
CDROMRW + 50 + 50 唔講正邪,講對錯都好明顯喇!.
ON_YOUR_MARK + 10 + 10 認同Ching,如果到呢一刻都仲有人覺得政府.
dc903 + 50 + 50 慶幸hk大部分市民 以法理為先 奈何....

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

羅文: 共你覓理想

x

評分

dc903 + 50 + 50 正氣歌

查看全部評分