設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[喇叭組合] 尋日走左去行友誠睇喇叭...

進階玩家

褲村龍

76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 小瑟 於 2007-8-1 17:03 發表

你都知我係睇 movie 80%, 聽歌 20%架啦!!!!
ROY哥依排睇左D咩係岩岩地我架, 推介黎睇下先啦, 我想睇下先喎~~~Smilies010Smilies010Smilies010Smilies010

重同你考慮緊,因為唔想老點你,所以未有定案,有機會要同你一齊出去聽多幾次,我一邊比意見你,你一邊考慮吧 :handshake

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

都係去友蛇睇架勒呵???

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

你地幾時去睇. 等我學下野.

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 radhk 於 2007-8-2 08:33 發表
你地幾時去睇. 等我學下野.

x2   :lol
https://www.facebook.com/directorphoto

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ROY哥帶隊睇 HIFI, 我都係學生哥炸~~~~~Smilies010 Smilies010 Smilies010

不過應該冇咁快, 因為呢排真係好忙!!!!:Q :Q :Q
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

原帖由 導演 於 2007-8-2 11:49 發表

x2   :lol

導演兄 HIFI你都有興趣架咩????Smilies011
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

三潮玩家

回復 #26 小瑟 的帖子

無再玩硬件喇 (其實未算燒過), 鍾意聽靚聲多過爆片,  只係早三年換左台2000蚊有找既 Marantz 6.1 SR4300 入門型號, 其他仲係用緊 over 10 year 既裝置, Whaferdale 書架 speaker (仲係英國造), 後置用 B&W 小 solid, CD機仲舊 .. Denon 15年前既 product, 但當年用左成 4000蚊買, 當時已好鬼先進, 有兩組 output, 仲有哂 optical, coxial, 但以前未係主流, 部 CD機真係好好聲.
https://www.facebook.com/directorphoto

三潮玩家

原帖由 小瑟 於 2007-8-2 12:16 發表
ROY哥帶隊睇 HIFI, 我都係學生哥炸~~~~~Smilies010 Smilies010 Smilies010

不過應該冇咁快, 因為呢排真係好忙!!!!:Q :Q :Q

你會唔會一次過試埋d amp. 其實我想睇下依家d amp買唔買得落手. :lol

5萬

總版管

會呀, 梗係會啦, 我依家由零開始呀!!!!Smilies010

Post76玩樂網.

5萬

總版管

原帖由 導演 於 2007-8-2 12:36 發表
無再玩硬件喇 (其實未算燒過), 鍾意聽靚聲多過爆片,  只係早三年換左台2000蚊有找既 Marantz 6.1 SR4300 入門型號, 其他仲係用緊 over 10 year 既裝置, Whaferdale 書架 speaker (仲係英國造), 後置用 B&W 小 solid, ...

真係估唔到原來導演兄都玩 HIFI架喎, 仲以為你玩攝影ONLY添!!! 仲係玩左10幾年果度, 勁呀~~~
我地去睇機睇下你得唔得嫻, 真係得嫻就一齊去呀, 睇完食下飯咁幾開心呀~~~Smilies010Smilies010Smilies010

Post76玩樂網.