設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: googleli

[吹水] 不如搞番個半島嘉麟樓月餅團購(餅咭實物圖 p20#191)

黃金玩家

我係yahoo見都話$140有交易,不過要先落頂金,又無單無據,最後都放棄了.希望可以團購啦.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

140蚊真係好平喎~~~~

岩岩打去問, 好簡單架姐.

8月10日前可以 ORDER既, 而條件就如下:

原價 = $208蚊

20盒 = 90%OFF    $187.2
50盒 = 85%OFF    $176.8
100盒 = 80%OFF   $166.4

如果有兄弟有 半島既AE CARD就掂勒, 有你冇你都係 75% OFF!!!!

另外有一個問題就係運送問題, 團購大家點囉餅呢??...呢個問題真係要諗清楚先!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

75% off 定係七五折 ...
點都好請大王預我一份

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

等我問埋運輸問題先!!!

5萬

總版管

問埋, 可以申請買餅咭既, 不過就唔一定有咁囉!!!!

好勒, 8月09日前(因為8月10日開賣), 睇下大家有冇興趣, 夠 100盒就玩啦~~

半島酒店嘉麟樓迷你奶黃月餅:
今年正價每盒: $208

團體折扣:
- 20盒以上......90% ($187.2)
- 50盒以上......85% ($176.8)
- 100盒以上....80% ($166.4)

1. 小瑟
2. 小瑟
3. 小瑟
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

進階玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

大王,請問$208係邊款月餅呀?

5萬

總版管

大王,請問$208係邊款月餅呀?
cwkam 發表於 2010-8-4 15:26

係囉, 真係唔好意思, 原來半島都好多款既!!!
CONFIRM係呢隻呀, 唔好買錯呀~~~

半島酒店嘉麟樓迷你奶黃月餅:
今年正價每盒: $208

團體折扣:
- 100盒以上....80% ($166.4)

報名日期:8 月 8 日星期日前
付款日期:8 月 9 日之前 (報名後會PM付款方法)
取咭日期:8 月 尾 (確實日期稍後通知)

訂餅流程 -

同大家講解一下整個流程先, 8月9日3:00我會將我地所以朋友認購既款項入左數比"月餅代理人"(我已暫且叫佢IMSTAN兄先), 再同佢 CONFIRM我地既認購數量, 之後8月10日IMSTAN兄就會去半島酒店落 ORDER, 而落完 ORDER之後就會係最遲 8月尾收到月餅卷, 而小瑟就會收到月餅卷之後立即入好信封以 HKPOST既掛號形式寄出大家指定既地址.

所以依家大家要做既野如下:

1. 入數去指定HSBC銀行戶口(詳情收PM - 將你要既月餅數 x $166.4再加$20蚊排號費. 記得KEEP入數紙證明)
2. 以 EMAIL方式提供入數紙以及你指定的郵寄地址比小瑟 arthur@post76.com (格式可照抄如下)

電郵主旨: 月餅團購(入數紙及地址)
會員名稱: XXXXX
認購數目: X盒
郵寄地址: XXXXXXXXXXXXXXXXXX(中文)
聯絡電話: 隨你比唔比啦!

3. 當小瑟收到電郵就會回覆確認, 之後就會係收到月餅卷之後寄出.

(每人付出之 $20掛號郵費有剩將會集合全數捐往 "聯合國兒童基金會", 小瑟會將捐款之證明在本POST內交代)

團購就是力量,有興趣嘅請儘早在此留名:

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

1. 小瑟
2. 小瑟
3. 小瑟
4. Raphael

星級玩家

鍾意飲咖啡, 鍾意煮咖啡 ... ... ...

76 榮譽VIP勲章

回復 42# 小瑟
小瑟兄, 唔好意思, 想double confirm 一下, 七五折係指定半島嘅AE定係普通AE咭都得呢 ?

5萬

總版管

絕對係指定半島嘅AE!!!