設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[私人收藏] 黎明 嚟喇…………Leon Leon Leon

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

音樂無疆界,有人日日發夢都掛住佢,有人日日發夢都想佢死,而家我們放下仇恨,一齊出碟。我當然唔齊啦,但都會繼續見到冇就買。

I love you 你會否聽見嗎 你會否也像我 秒秒等待遙遠仲夏 I love you 你不敢相信嗎 我已深愛著你 見你一面也好 緩我念掛 

- 發送自我的 GT-N7000 大板凳應用

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 6威望 +46 收起 理由
wifier + 10
yk0823 + 10 GOOD!!
lampard + 5
sunboy + 10 師兄,勁!
jimmy188 + 1
ccw0732 + 10 支持你嘅! 哈哈!

查看全部評分

鑽石玩家

金句王黎明又嚟啦!
講時講,我明白啲報章會叫他做金句王,是甚麼意思??
我是個直言的人,有很多人都愛聽-美麗悅耳動聽的話,我做不到,黑就黑,白就白,這是我的個性

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都有隻 「天地豪情 」

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都有隻 「天地豪情 」
edlsang 發表於 2012-2-11 19:06

我記得當年好似要一次過交半年台費就送一隻

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

黎明 嚟喇…………

金句王黎明又嚟啦!
講時講,我明白啲報章會叫他做金句王,是甚麼意思??

"唔好空肚食早餐"

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 4# 9spl

步步窒.......

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小時候我都係佢粉絲,同你一樣有齊哂
根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

黃金玩家

1995年的一個boxset,有一本幾靚的日記簿.

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
背棄音樂的人

黃金玩家

Ha, Leon' s old songs are great!~ I also bought a lot of his old CDs especially from Polygram period!
Now is still looking for some still missing @ 2nde Market lei!~

高級玩家

音樂無疆界,有人日日發夢都掛住佢,有人日日發夢都想佢死,而家我們放下仇恨,一齊出碟。我當然唔齊啦,但 ...
9spl 發表於 2012-2-11 18:26

Ching, 相入面d cd, DVD 我隻隻都有齊!我由親近你果隻開始買到宜家
TV PAN P50V20H
Amp Onkyo NR5009
BDP Oppo 95
F.Spk MA RX8>SFH PX x2
C.Spk MA RXLCR>SFH PX x2
S.Spk Mirage Nano Prestige
Sub Sunfire HRS10