設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: chuwing

[討論] 小心摩機摩出…一肚氣!

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

如果摩機CHING有主動兜售又的確是有問題的。
michael 發表於 2012-4-21 17:43

michael 兄,
如果有師兄出左摩機報告,而其他師兄搵佢幫忙
你情我願, 唔係乜大問題,但如果有版則在先
身為版主甘做, 就算係人搵佢, 我都覺有問題
所以我先問下係咪已經有管理層同意左啫
我都用緊93,如果我又想摩,但唔覺意犯左版則
比人ban左我戶口就唔低啦,可知出左幾千個貼
真係得來不易架。
呢個post我見一定有管理層睇到
因為有d回貼已經
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
點解變左花生友? 過都排可能你會知西瓜,
不過唔希望有甘既一日啦

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
adafong28 + 10 我很贊同

查看全部評分

走了........永遠懷念[華都冰室]既紅豆冰

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 135# 鐵心心

各位師兄:本來唔想再講;不過見佢繼續亂Up我先要重申我沒有講過之前部機壞出唔到HD;出唔到重俾你改?我傻嫁?我增經對佢說如果威達用一二仟可以攪掂都唔想麻煩佢;不過威達話可能要換過晒D板時間可能好長(因為部機可能 撞過趺過都未定;咁不如換個部新好過啦!)佢地都覺得你有責任跟進!當時非常唔開心部機攪成咁未想換過部新!我同你講不如你收番材料錢回番人工俾我啦!你話回番600我話咁小不如唔使回啦跟著我好好聲氣説:唔好意思老細找我轉頭打番俾你;跟住你已經唔聽人電話!我自已做維修冷氣;如果我拆過客戶的機壞了我都有責任要幫客再睇!我重申不一定闗你事但你唔再聽我電話就大件事!其實你肯大家傾(宜家唔會再同你傾)...你話一D都唔回都冇問題(因為600我真的覺得小;不過我從來冇諗過要你全退;不過你話果到成3000蚊電容就真係...???.你用自己的思想諗我就錯曬啦!);唔回咪當交個朋友law! 各位師兄大哥我知道摩機有風險;但佢連我電話都唔接..可能佢身有屎趺過撞過我部機都未定?個重點是做野後出問題點可以逃避?唔理會客人感受?補充一點:你話叫威違俾件HDMI板我交俾你換!佢地有就梗係交番比廠換啦!人地整完識得幫我試機Ga;唔會淨試開山機!76板主對不起!我昨晚已經熄事寧人向大家講對不起!因為佢繼續抹黑我先要再次澄清!

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
yuppi + 10 經一事, 長一智, 以後知道邊個真心幫人, 邊 ...
adafong28 + 10 我很贊同

查看全部評分

Naim cds3+555PS + SL Din-to-Din
Naim252/300dr+250dr(Bi-Amp)+SuperCap+SL Din-to-XLR
ATC SCM20SL;Lightspeed MK-3
Denon AVC8500 ; Oppo 205BOA UE
Analysis Plus:Golden Power OVAL x 6條
Symposium Ultra

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

michael 兄,
如果有師兄出左摩機報告,而其他師兄搵佢幫忙
你情我願, 唔係乜大問題,但如果有版則在先
...
daken 發表於 2012-4-21 18:32

我2010年已註冊,但一直是CDR,之前這裡發生的事我都知道,不需扮高深。我只知道,當這裡有什麼有爭吵時,一眾自命是在此很久的有心人就一定會出現,回二句有骨說話。說真的,令人望而生厭。

說回話題,現在只是一位CHING跟另一位CHING改器材而導致藍光機有問題而出帖提醒大家不要胡亂摩機,當中涉及金錢是什麼分配我們都不清楚,為何越說越遠呢?奇怪。

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
qq1122yq + 1 唔俾人講野架?

查看全部評分

版務總管組

76管理團隊

76 榮譽VIP勲章

各位好,

本帖內二位當事人已經各自有足夠時間陳述了各自的立場,而本站亦不欲將二位的私人交易糾紛納入管轄範圍,而此帖的討論亦已多了不必要的爭拗,故此本帖會即時關閉處理。

版務總管組敬上