設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: obee

[討論] 門外窮人請教 dac

專業玩家

回復 70# Wilmer威馬

威馬 ching, 請看私人郵件。有事商助。
訊源: Marantz KI Pearl Lite/Oppo95 (mod)
膽前後: 和田茂氏線路DIY + SM 34.2(摩)
喇叭: Focal 826W
線:Acrolink,Analysis+,Chord,Delta,PAD,QED,Supra

銀級玩家

回復  Wilmer威馬

威馬 ching, 請看私人郵件。
SkyGeo 發表於 2012-5-24 23:39

replied & sorry

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

同意非常!
nicknick 發表於 2012-5-24 23:18

買屎片啦!買 DAC X3
祇回應不推介!
"別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿"

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

買尿片啦!買 DAC。。。。。
Wilmer威馬 發表於 2012-5-24 23:16

話時話, d 尿片用得幾快下

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

你咪換野住,幫我試埋地盒先,費事你換左野未變定聲試唔真,今日試在 prototype,証明配方 work,依 ...
Wilmer威馬 發表於 2012-5-24 23:37

你搵其他人試啦....
人人都知我有個tellus, 如果一陣試完我放tellus實無人買啦(因為知你件野好得)... 相反, 一陣試完我無放tellus, 但講到你件野cp ratio奇高, 咁又會有d 人話我打手, 一邊話得, 一邊又唔買.... 但試完唔出post咁試嚟做乜?
總之就 conflict of interest 啦.

銀級玩家

你咪換野住,幫我試埋地盒先,費事你換左野未變定聲試唔真,今日試在 prototype,証明配方 work,依 ...

計我話, 你"送"個細盒俾我, 咁我又唔會 conflict of interest 又可以玩.

銀級玩家

計我話, 你"送"個細盒俾我, 咁我又唔會 conflict of interest 又可以玩.  ...
kenneth_obee 發表於 2012-5-25 00:15

就係你有野比較先叫你幫手,by the way,依家只係做科研,所以冇必要開 post report,有耐未去到產品層次,都未決定商品化。

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

快D
sbt+sotm
Lucid 88/192
I Clock/DIY 原子鐘
YBA Passion int.100/LX-83
OPPO-93
Atohm GT1.0
Quad L-center
Os3
Nanosat
hrs-10

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

你搵其他人試啦....
人人都知我有個tellus, 如果一陣試完我放tellus實無人買啦(因為知你件野好得)... 相 ...
kenneth_obee 發表於 2012-5-25 00:12

係你到可以A/B test
你唔出post等我出
sbt+sotm
Lucid 88/192
I Clock/DIY 原子鐘
YBA Passion int.100/LX-83
OPPO-93
Atohm GT1.0
Quad L-center
Os3
Nanosat
hrs-10

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

咁先前唔係諗usb轉同軸咩?hiface手指都做到,去買隻二手900到1k得啦!

其實唔想掃你身痕的雅興,不過 ...
nicknick 發表於 2012-5-24 23:12

nicknick兄一矢中的