設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kungfutown5

[討論] 旺角德8 地庫blu ray 店(女人鋪)服務認真一流

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 1# kungfutown5

Ching個中有冇誤會{:9_419:} 阿姐平時態度唔喺禁差{:9_436:}
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」
[img]http://

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 11# emuho888

一時時啦,好彩問 3 次 3 次都對我好好。有問必答。上次同佢買 MI 1,2 boxset 都有吹水
Sony Playstation 5
Sony UBP-X800M2 4K Blu-ray Player

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔熟就差d,兩間都係

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實都要了解當時實際情況先可以下判斷.......例如問野時候既態度, 個問題是否合理問題等等........
人地打開門做生意, 當然想賺錢, 唔通佢地唔明點樣去賺錢? 固中一定有原因, 所有野都係雙向, 唔係話係顧客就一定啱........我係碟鋪都聽過唔少白痴問題........

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 1# kungfutown5

啱啱大姨媽到.
人生如夢.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

旺角德8 地庫blu ray 店(女人鋪)服務認真一流

阿姐係咪聽唔到ja?
平時有問有答喎!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實都要了解當時實際情況先可以下判斷.......例如問野時候既態度, 個問題是否合理問題等等........
人地打 ...
fmchan 發表於 2012-7-25 15:33

非常認同C兄的說法!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

佢地d態度一時時, 有時好, 有時差, 有時好正經既問題, 都好吋咁答, 好奇怪.

而細果間就好小小, 真係小小.....................

所以我都係去睇, 睇啱就去其他地方買, 都唔差十元八塊. 貪佢果度冷氣夠涼, 一出地鐵就去過一過冷河先咁解...........

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

女人鋪態度我覺得算ok,暫時未遇過師兄你所講既情況!
不過講真我去碟鋪好小問野,有疑問已經買前做晒research,落到去就比錢走人,可能咁樣會小遇到d不啾一采既情況掛

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

佢地d態度一時時, 有時好, 有時差, 有時好正經既問題, 都好吋咁答, 好奇怪.

而細果間就好小小, 真係小小.. ...
littlesweet 發表於 2012-7-25 16:09

佢地睇個客係咪買野定係黎索料, 相信一眼就可以睇出, 就算唔係百發百中, 誤差相信唔會大.....始於佢地睇人既時間係比一般人多, 明知黎索料/搵著數既, 比著你又會唔會咁好心機答呢? 如果佢地真係咁有問題, 相信佢間鋪已經CLOSE咗好耐, 佢生存到, 一定有佢理由. 總之做人要"將心比己", 睇一件事要多角度, 多思考先好去批評人. 而家發覺太多人係批評咗先, 再思考.......試問覆水又點可以收呢......

我都會去格價, 不過從來係唔會問人幾錢, 因為我唔係一定買, 費事煩到人, 況且D價錢貼晒出黎, 睇啱價就俾錢.