設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: MEJI

[隨身耳擴] 洞洞板之COOL5

進階玩家

dominic_choi 發表於 2012-11-18 23:15
唔好扯開話題啦師兄......

先唔好理部機垃唔垃圾〜

你講得好岩 , 你有本事可以買部或有人買左 , 可以好大聲咁串我嫁 , 如果買唔到或無人有 , 咁就唔好咁大聲啦 .

我就係唔想賣先無左條拎 , 現在同大家分享下姐 , 還有係朋友的網 , 唔好拎人落水 .

我都係想同大家分享下我做過的 DIY 野 , 睇唔過眼好簡單姐 , 做部出黎就得啦 .

進階玩家

dominic_choi 發表於 2012-11-18 23:15
唔好扯開話題啦師兄......

先唔好理部機垃唔垃圾〜

算啦 , 這個貼我唔會再有回應 , 大家岩睇就睇 , 唔岩睇就算啦.

如果師兄可以拎部咁樣垃圾出黎 , 咁我先再回貼啦..............................86

新仔玩家

MEJI 發表於 2012-11-18 23:32
你講得好岩 , 你有本事可以買部或有人買左 , 可以好大聲咁串我嫁 , 如果買唔到或無人有 , 咁就唔好咁大聲 ...

唔好意思...我中文差...有人買左先可以串你?...睇唔明

同埋你擺10年都唔會有人買啦, 呢部咁既野賣1100美金
好心你自己有論壇就返去, 咪咋家衣係人地論壇扮分享, 好肉酸

你就係唔想賣先無左條link? 再同人分享?
sorry, 好似係呢度d ching發現左你先delete, 定係你穿越左時空?

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

dominic_choi 發表於 2012-11-18 23:52
唔好意思...我中文差...有人買左先可以串你?...睇唔明

同埋你擺10年都唔會有人買啦, 呢部咁既野賣1100美 ...

咁就如師兄你咁講,既然有價冇市,,留返黎又做乜呢???
自己做出黎既野當寶,唔欣賞既人當草,,就係咁簡單o者~~
有幾多人話佢做既線有幾好幾好,都賣幾千蚊,,,
一部自己覺得好好既設計,,,所花既時間,心機,點都唔會少過一條線掛???何必咁大反應???

講返cool5呢舊野,係唔係diy project,,,,,,我自己o個部係我一粒粒焊出黎既,,所以我覺得係~
有心機上網搵資料既師兄,要搵到佢既線路應該唔難~~~想自己砌一部出黎會覺得好難??  我咪砌左囉~~

唔想出力,,又唔願用腦既,,,唔用錢買又可以用咩途徑??
有能力整部更好既出黎朋友,,,我相信唔會有人唔恭喜你~~

打完,,去第2區了

新仔玩家

johnnykut 發表於 2012-11-19 00:21
咁就如師兄你咁講,既然有價冇市,,留返黎又做乜呢???
自己做出黎既野當寶,唔欣賞既人當草,,就係咁簡單o者~ ...

ching你到依家都仲係到回避緊真正既問題......

依家個問題係"因為樓主比人發現左自己部amp賣緊1100美金,所以先delete條link"〜 而唔係你講既"既然有價冇市,留返黎又做咩"!!!

呢一個已經係鐵一般既事實,你再兜/再扯開話題都冇用!其他ching亦都有眼睇〜 佢地唔係傻既!!!

另外係唔係賣1100美金呢個根本就唔係重點,我亦都相信係呢個forum到肯比呢舊錢買野係大有人在〜 但問題係樓主佢借人地方上位同做宣傳,而比人踢爆左係到兜生意之後就係到扮分享〜 佢亦都係之前既回覆入面提到之前賣1100美金個網係同佢有關係啦!咁仲有咩好講!?

仲有〜樓主的確係冇再出聲,不過就搵人"代勞"咁解 (諗諗下都唔知背後係唔係同一個人 )
其實你唔洗去第二區嫁喇〜 返返去你自己個論壇啦...... 88!!

進階玩家

QQ
唉,畢竟小弟都認識賢兄,我都唔想貼佢間店條link出來,但樓主開完一個post又一個post,有去過oridio既都知你係賣野,無視呢度版規,也太過份了,我唔希望呢個討論空間又變成免費廣告區
所以只好對唔住賢兄了,希望佢既新店不要俾害群之馬影響到

進階玩家

QQ

唉,畢竟小弟都認識賢兄,我都唔想貼佢間店條link出來,但樓主開完一個post又一個post,有去過oridio既都知你係賣野,無視呢度版規,也太過份了,我唔希望呢個討論空間又變成免費廣告區
所以只好對唔住賢兄了,希望佢既新店不要俾害群之馬影響到

(抱歉按多了一次)

新仔玩家

洞洞板砌既AMP, 點賣到錢呀....
有PCB先好做成品啦

如果大家係捉字虱, 話樓主部機有得賣既
咁樓主話佢部機冇得賣, 都唔係唔岩WOR。因為佢係講緊而家貼果部機冇得賣呀MA....

另外, 就算係之前係有得賣, 可能係而家已經收番唔賣, 先係LEE到分享呢? (純粹個人猜測, 唔岩勿插...XD)
何況, 網上既資料, 係幾耐以前既野唔知, 係唔係最UPDATE又唔知
又話唔定之前係有得賣, 不過最後決定唔賣。但各位post條link入面個網頁又冇更新, 所以咪仲有得賣LAW... (都係純粹個人猜測, 唔岩勿插...XD)

其實大家都冇錯, 因為大家都只係用自已得到/知道既資料去講出個結果
放鬆D啦各位, 有人分享係好事
但覺得係搵生意既, 不防向板主投訴下, 因為都有講明唔可以"以任何形式兜售任何類形貨品或服務"架~

新仔玩家

即係我出完件野賣

然後我暫時下住架先,出廣告post分享

個個係咁、咁人地個版咪亂晒

仲有,點解冇人做8粒鋰電

你估真係得你識咩

靚既、又安全既9v有時用得耐,都有機會有危險

8粒咁安排既鋰電更危險得多,燒左人間屋邊個負責?

俾佢擺喺舖賣果位老闆,你投左保未呀

新仔玩家

dominic_choi 發表於 2012-11-19 12:16
即係我出完件野賣

然後我暫時下住架先,出廣告post分享

咁師兄快D同板主投訴啦...
我地係到講都冇用架
以正視聽呀~