設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: guppyguppyguppy

[入耳式] SHURE SE846 [開箱了]

黃金玩家

啱啱路過旺角蘇X大型連鎖店見到有現貨

補充內容 (2013-9-6 18:30):
載這耳機聽你最熟悉的歌曲或音樂,你會對你所謂熟悉的歌會有新體驗及新感覺!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

guppyguppyguppy 發表於 2013-7-27 12:03
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=2054707
已有人賣全新
$7000

唔洗急~~~遲d大量2手~~

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

muffy 發表於 2013-5-27 10:52
原本打算必入
點知係準備去落訂既前一日俾我遇到佢!!!
最後敗入左1+2...

1+2唔係好正咩???點敗筆???

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

chak1231 發表於 2013-9-7 03:24
1+2唔係好正咩???點敗筆???

係我睇錯~~sorry

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

chak1231 發表於 2013-9-7 03:21

點解咁講呢?

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

chak1231 發表於 2013-9-7 03:21

呢對視乎乜價錢啦
呢水二手係staff賣...

鉑金玩家

好多人放番出黎,好似麻麻

進階玩家

hke3g2006 發表於 2013-9-7 11:56

放得出黎應該都係想試下炒唔炒得起, 又或者係等貨等唔到買左其他耳機所以先放返出黎, 我又唔見有原價或更低價放售.
我係會場聽過, 確實係幾正. 我仲諗緊買846定Parterre...

PS.小第初黎報到, 請多多指教

科林玩家

smapburton 發表於 2013-9-7 15:29
放得出黎應該都係想試下炒唔炒得起, 又或者係等貨等唔到買左其他耳機所以先放返出黎, 我又唔見有原價或更 ...

Parterre對我黎講真係唔太吸引
846叫好d,但係都係太貴喇

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

hke3g2006 發表於 2013-9-7 11:56

其實大熱產品多人買多人賣都幾常見,嘗鮮、期待不同、或者最簡單就係有其他正野係落左訂買機之後先出(男人興趣又點止耳機 ),,咁可能對新耳機既去留就會嚴格,入左快放個價唔洗輸咁多,而且又可以等之後平既時候再入…其實SE846又真係唔會一聽就覺得好超凡,而係愈聽愈有,謹慎既師兄不妨睇定D先衝。
…coming soon…
當你知得愈多,就會感到自己知得愈少。
當你覺得沒必要再去知道,你也什麼都不知了

"…的工作其實頗容易。我們不用冒險,卻可佔據道德高地,肆意批評他人的作品甚至個人。我們喜歡鬧人,因為寫者痛快、讀者過癮,但我們最終不得不承認的一點是,人家付出了心力的『垃圾』,意義還是比我們的批評大得多"
- Adapted from 「五星級大鼠」(Ratatouille), credit to 「單刀橫傳的反思」-