設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: barrychiki

[請教] 有冇便攜耳擴推介

關閉 [複製鏈接]

禁止發言

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我地冇證據係唔會咁講既, 好彩依家D寬頻公司唔會好似以前咁, 成日改IP, 我任你有手機, 公司, 屋企幾個唔同IP, 其實要搵一樣易搵, 你唔洗咁心急開家新ACCOUNT 76lovemoney 來預備玩野架喎, 咁樣真係冇意思的!!!

你鐘意點講76都冇所謂, 呢度係點玩各版友自會心中有數, 而你又係想玩咩都係一樣, 大家心中有數.

總之我地一早已經有版規規定, 開分身係唔容許的. 所以對唔住勒, 你呢個POST要關帖勒~~~~

謝謝!!!!

POST76 總版規 1.3 (UPDATE 23-05-2010)
http://post76.hk/forum.php?mod=v ... d=463&fromuid=4
11) 如果發現用戶重覆登記本論壇引致版管人員增加工作量,本站有權永久禁止該會員再登記為本站之會員。
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

唉呢個世界真係咩人都有...

進階玩家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

新仔玩家

spanley76 發表於 2013-7-15 16:15
咁多耳機論壇,唯獨是馬生果間最呃人憎,低質素打手(乜鬼野混音師),人身攻擊,出埋晒d偽知識post挑機,真係he ...

76兄你又出黎攞彩呀?

大家有時間約出黎吹下水咪知邊個岩邊個錯囉...

如果你仲認為我係咩馬生個間野d人,唔該你檢討下啦。

井底之蛙....比人爆完7事就收聲,一見位就亂入。

至於版主小瑟,你唔介意我地約係深水埗萬聲見下面呀。

我諗咁樣係唯一可以排除你心中疑惑既方法,我都叫啊瑟。

深水埗鴨寮街259號A地下(萬聲影音)

呢個ac你中意可以ban埋。我都唔介意人地點睇。

反正你點做我都有相對應方法去處理問題。

要出到律師信就唔係咁好啦....

我怕咁樣你會無左好多讚助商。

新仔玩家

spanley76 發表於 2013-7-15 16:15
咁多耳機論壇,唯獨是馬生果間最呃人憎,低質素打手(乜鬼野混音師),人身攻擊,出埋晒d偽知識post挑機,真係he ...

其實要你收聲好易,經google神幫忙下。

你得post76收留你,我廢事公開哂你d野等你日後無面見人

新仔玩家

小瑟 發表於 2013-7-15 15:49
我地冇證據係唔會咁講既, 好彩依家D寬頻公司唔會好似以前咁, 成日改IP, 我任你有手機, 公司, 屋企幾個唔同I ...

如果有興趣和平解決事件可以pm我慢慢講

無就由佢,your style

進階玩家

簽名被屏蔽

新仔玩家

spanley76 發表於 2013-7-15 16:57
又出黎對號入座 從來無講打手係你喎混音師 有留意過呢度既都知對上都有個小學雞打手啦
如果講到 ...

我唔會好似你咁出名...你靠既係笑柄出名嫁嘛...

正常人都唔會係咁既作風啦...

見過同未見過都拎出黎講....真係...邊個小學雞真係唔知啦..

我公開哂地址你覺得有必要咪有下面囉,不過我驚你係sspo出名咋\

同埋唔該你唔好成日幫你加個post上去啦....我幾時話我係混音師呀?你傻咪mod機mod到你傻左啊

你返2手區啦

進階玩家

簽名被屏蔽