設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] 2013 會展隆乳 206-2 買時小心 & 用時開心 (更新用後報告 P. 9)

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

76師兄冷靜一下

我哋忽略咗好重要嘅安全同責任

香港機電署已點名此類多用途三腳排蘇不合規格,佢仲用「香港特區紀念版」來欺詐港人。

2. 深入一些來探討就要數到相位方面,即地(G)、火(L)和(N)的位置,英、美两種制式是不同位置的,但此排蘇英和美L,N都在同一位置。

3. 使用耗電量極低小型電器如電鬚刨、電牙刷仍可用圓两腳插頭,相位不理,工作正常。但是其他電器用品,相位搞錯,電器內部Fuse就不能起正常保護功能,音响器材就更不得了,劣化使用美插器材質素不在話下,更會影响更他共用此排蘇器材音色。

4. 再者,美式15 A插在港亦不合乎規格,不宜在港使用.

無論點都好,總之希望C Hing小心啲用,小弟因工作關係得知若果因使用呢啲不合格拖板已引致意外,除保險公司多數唔會賠外,若然意外波及其他單位或公家地方,人哋仲可以向你索償,玩影音啫,無謂擔驚受怕呀!

Unquote

簡單測試隆宇拖板有無反相,有無水線接駁嘅方法

http://post76.hk/forum.php?mod=v ... page%3D1&page=3

AUG 09

放工六點後到達,被晶爺及各師日隆夜隆,所鎖定目標 go go go.

去到見到舊款無  - 2 字,我問個後生女,佢用佢嘅熟練煲東瓜比我知。
還未講有無貨比個阿蟬叫去彈開,阿蟬話無 - 2 係一樣,印錯了。吓,咪玩我啦。同時應有 76 師兄在場,佢話咁得 -_-||

我都彈開,等到今日買唔到 >_<

好啦,戲肉來啦 @_@

七點九到散場,死心不息再到隆雨啦,show 咗出嚟 ^O^

問吓個中女,佢問我出多少錢?我記得師兄話约1200
我就話1200
中女話無問題
我心諗你快d包貨啦
原來佢問我出多少錢
妖,我咪講1200 囉
依,有得還唔還傻仔
我話 1 150
中女說成
我心想快拿d啦
頂-_-||
阿嬋又出場又話另一隻勁
為甚麽不買呀,話不買包我後悔
我妖,我要UK插佢介紹美式插,
救命,好似去咗美容中心。
其實阿嬋在右耳來
又拍我等我視線向佢右邊介紹個件神器望,最後我用我唯一最熟練煲東瓜說 ”我沒錢買”
佢都好似好客氣彈開
天呀,比錢攞貨走搞咁耐-_-||

中女之前找個盒都左找右找 -_-z

阿嬋彈開我望返左邊中女
吓,包好入盒啦。
我話咪住
之前中女話無 -2 平好多
佢d戲好屎
比反應好假
我入唔到戲囉
大已知乜事囉
爭d做傻仔

最衰晶爺話乜嘢正x波,無狗牙-_-||
我又跌錢了
希望件嘢唔係次貨
夜d放相先

PHOTO

MORE PHOTO

http://post76.hk/forum.php?mod=v ... page%3D2&page=2

Another link

[影音配件] 隆乳206-2  by chuwing

http://post76.hk/forum.php?mod=v ... &extra=page%3D1

(Post76 Android 手機版送出)

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

但有師兄$950買到

星級玩家

咁似街邊假鮑魚仔, 一唱一和的手法.
貧民影音組合
索尼 46HX850
Oppo 105D for Movie
菲利普9700 for CD
天龍 2313
KEF 3005se + atmosXT
Belkin Isolator 6 > ISOL-8 LC > 208-8

星級玩家

吓, Ching你即係買了舊款206..

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你去打阿路斷巿啦。又係他做的好事。
1150 你買算你好野了。
我最後聽到個版本係:最後三隻,2200 一隻。

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

plnl88 發表於 2013-8-9 21:32
你去打阿路斷巿啦。又係他做的好事。
1150 你買算你好野了。
我最後聽到個版本係:最後三隻,2200 一隻。{: ...

ha .....  

I'm buy LY 206-2 $1100

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Netmans 發表於 2013-8-9 21:34
ha .....   

映張相上黎睇下。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

第一次聽賣影音補品好似賣海鮮咁,價錢上上落落,仲時平時貴,同一種產品一陣又A款一陣又B 款,睇人收費 ~ 呢啲銷售方法既唔專業亦令影音展形象降格 .......  呢類產品,俾人喺網度吹噓過度就乘機大炒突炒,真係叫人怕怕!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

不過相信某啲人知道銷情理想會好開心嘅!

星級玩家

Stanley5387 發表於 2013-8-9 21:46
第一次聽賣影音補品好似賣海鮮咁,價錢上上落落,仲時平時貴,同一種產品一陣又A款一陣又B 款,睇人收費 ~  ...

去信俾大會單位,他們的銷售方法. 等佢哋檢討吓出年俾唔俾佢哋投舖.
貧民影音組合
索尼 46HX850
Oppo 105D for Movie
菲利普9700 for CD
天龍 2313
KEF 3005se + atmosXT
Belkin Isolator 6 > ISOL-8 LC > 208-8