設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: patkwok

[入耳式] 【號外】Westone W4R做緊特價

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

我已經cancel左order啦

星級玩家

呢間野個態度好有問題, 我quote番一段:

"I think buying the W4R for $318.95 delivered with PRIORITY DEFEX all the way from the USA is an AWESOME deal! 99% of our customers think the same."

所有大寫係佢地寫架, 如果唔係幫朋友買我一定寸爆佢地
1. 自己唔講清楚要收shipping (否則點都會少D人訂, 因為香港水貨都係$2800, 差$300唔會個個上網訂)
2. 見多人order先黎收shipping (呢D真係最奸商)
3. 見你cancel order之後重要寸嘴, 好心你講句"noted with thanks"咪算囉...
結論: 以後black list呢間野

銀級玩家

享受音樂給自己的自由空間

dio 發表於 2013-10-3 03:14
間公司咩都唔答..就咁CANCEL左PAYPAL張單..人渣..

Cancel PAYPAL order??

這樣也蝕了寄錢和收錢的來回服務費啊!!
(好像是3.5% + 3.5%)
好聲音
沒有最好,只有更好。
不是追求器材價格,而是講求器材配搭。
不是只聽音質音色,而是符合個人口味。
不是只看音評吹噓,而是親身耳聽為實。
PCMM1 Jun09

新仔玩家

From earsolutions
Coupons cannot be combined. Only one per order. Earphone Solutions coupon cannot be combined with price match and special quotes.

老實說我看不出各位師兄嬲既原因 會唔會係根本無看清條款?

(Post76 Android 手機版送出)

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Update!
The current coupon:(FXTL) is an invalid or expired coupon code. The previously-entered coupon offer will be applied.

星級玩家

Matt.P 發表於 2013-10-3 11:18
Coupons cannot be combined. Only one per order. Earphone Solutions coupon cannot b ...

呢位師兄, 凡事唔好只看表面
佢地係開始收shipping之後更改左某D字眼
就算首頁都加左
"NO COUPON CODES ALLOWED
NO FREE INTERNATIONAL SHIPPING
WILL SHIP BY OCTOBER 3"
但個重點係之後先加, 如果佢地之前已經加左當然無得怪佢啦
(當然我無cap screen, 你可以話我吹水)
所以大家感覺不太良好係情有可原

星級玩家

Matt.P 發表於 2013-10-3 11:18
Coupons cannot be combined. Only one per order. Earphone Solutions coupon cannot b ...

我係買 1 SET.. 同已經完成過數的#1樓主師兄一樣情況..
你而家先買..睇到咩新條款都唔關我地當時事..

看不出各位師兄嬲既原因.. 唔知頭唔知路咪講少句囉..

星級玩家

仲有我想講.. 其實我買的時候..
係冇入到coupon code "FXTL"的..
因我見佢大大字free international就快手得制入漏左..
但都係FREE左.. 同#1樓主張cap圖一樣..

星級玩家

dio 發表於 2013-10-3 14:55
我係買 1 SET.. 同已經完成過數的#1樓主師兄一樣情況..
你而家先買..睇到咩新條款都唔關我地當時事..

呢位師兄我同你情況一樣
算啦, 呢個世界咩人都有, 一樣米養百樣人, 稍安無噪...
你最後有無俾shipping? 我就cancel左, 因為幫人買既, 平得果小小寧願唔受氣

星級玩家

muffy 發表於 2013-10-3 15:38
呢位師兄我同你情況一樣
算啦, 呢個世界咩人都有, 一樣米養百樣人, 稍安無噪...
你最後有無俾shipping?  ...

我比佢CANCEL左之後..就冇晒個勝慾買了..XDDDDD
(其實我超LIKE W4R..真係好想有..但遲D睇吓點先..
我又唔信新MODEL出了之後..舊W4R得佢一間有得平,
你睇klipsch X10個下場..但X10又係我至愛之一)

結果悶悶地第二度訂左CK100PRO.. XDDDDD