設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Ken704

[討論] 好耐冇上13樓買CD,—上去又入左D!

黑鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章

阿正 發表於 2013-11-24 11:11
刀刀,good

正哥,good good!
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

問題係你問咩問題先? 問問題都要睇問題質素囉, 不如講清楚自己發生咩事先好唔好?

其實去買碟緊係見貨就比錢啦, 唔係想點? 之前未去13/F買碟去1/F天空同舖頭仔我都係咁, 講左自己要咩比完錢買完就走, 唔通要人送你出門口咩????

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sunboy + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黃金玩家

店主對客態度如何,因人而異亦見人見志,但有師兄話佢無炒賣就難以認同......

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2013-11-24 16:32
本來見而家D碟舖已經買少見少,仲唸住開番間玩下添,點知原來現在賣碟唔止要貨真價實,仲要笑面迎人,陪傾 ...

師兄開舖通知聲!我上嚟買碟唔送果盤,我插!揀碟無消毒紙巾,我插!消費完唔向我下跪道謝,我又插!

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
lamwaikit007 + 10 + 10
spencerchan1 + 10 + 10 超正!
sunboy + 10 + 10

查看全部評分

龍的傳人

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Ken704 發表於 2013-11-23 19:59
其實13F老板份人幾nice,冇野架,否則我唔會成曰上去擺低錢
(Post76 Android 手機版送出) ...

Ken哥,你身份特殊,唔好再幫coolman講好話喇,如果唔係D有心人又會話你係粉絲,又好有趣,或者可能以為你係媒,打手,甚至係股東呀,如此瓜田李下,小心被好事之徒標簽為不受歡迎之人,以後bad list左你D貼呀!

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
sanyoboy33 + 10 + 10
jkd_ryan + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

jkd_ryan 發表於 2013-11-25 00:25
師兄開舖通知聲!我上嚟買碟唔送果盤,我插!揀碟無消毒紙巾,我插!消費完唔向我下跪道謝,我又插! ...

龍哥,米玩細佬啦,見到咁多鬼刀怕怕黑啦,我本來唸住開間舖仔賣下碟姐,點知原來要賣埋笑禾,又要陪D客傾偈,又要任勞任怨,刀係米攪我:-)

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
jkd_ryan + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我都幫襯左13樓年幾兩年,係有cool之外又無咩野,每次買碟都比優惠價,啱啱早幾日先至同佢廢嗡問佢點解唔買韓版碟? 不過其實我都估到佢點解容易比人誤會! 相比之下,一樓兩間舖我都幫襯左N咁多年,小舖頭老細仲串,不過又係果句,耐左,知佢性格又OK,而且佢係最有良心,好少將D碟炒來炒去,就算間間舖頭齊齊標高個價,佢都唔會。至於天空,D老細真係好Nice,但係最識做生意賺錢賣炒價又係佢地! 咁樣! 究竟大家想幫襯邊類型舖頭?就識隨尊便!

評分

參與人數 6威望 +60 金錢 +60 收起 理由
nikenike + 10 + 10
jkd_ryan + 10 + 10
spencerchan1 + 10 + 10 用家心得
alibabar + 10 + 10
sunboy + 10 + 10

查看全部評分

根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

專業玩家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

其實我好怕去看CD個老板不停問我有乜幫到你....你問得我兩野我都係走人.....唔理我...企半個鐘...我揾下揾下.....正常都有一兩隻拿去俾錢.......^^"

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

鑽石玩家

去每間舖頭都係咁話,我係來買碟,唔係同你倍養感情,如上位說,好怕啲老闆或看舖啲人,問那樣問這樣,我會即走,就算幾平價都唔會留多一會。

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
sunboy + 50 + 50

查看全部評分

我是個直言的人,有很多人都愛聽-美麗悅耳動聽的話,我做不到,黑就黑,白就白,這是我的個性