設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 甜鬆潤

[DAP播放器] 正式版 "ZX1" vs "AK240"

進階玩家

甜鬆潤 發表於 2014-2-11 19:21
唔需要羨慕架師兄, 音樂本身就係世界大同既野, 我亦好不肖各廠商不斷提高售價既做法, 音樂其實只要聽得開 ...

唔係O架,講真,你portable架生咁勁,真係羨慕你的

希望之後都睇到師兄你其他精彩分享/報告啦

專業玩家

斯路 發表於 2014-2-12 00:42
翻睇完再翻睇都覺得好吸引。師兄覺得AK240係無添加類? 而且聲音係硬淨走向? 咁同我對AK既印象非常唔錯,睇 ...

有無添加我真係唔太肯定,不過我覺得實凈既,d聲好齊,唔識點講,每粒音都幾實凈。
其實我既意見唔太值得參考(完全新手)
不過我覺得佢推到h3有找但喺ie800就爭d

專業玩家

sennbeyer 發表於 2014-2-12 13:25
唔係O架,講真,你portable架生咁勁,真係羨慕你的

希望之後都睇到師兄你其他精彩分享/報告啦  ...

有無興趣聽ak10+IPT既評測?

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

甜鬆潤 發表於 2014-2-12 17:17
有無興趣聽ak10+IPT既評測?

有興趣呀師兄!

進階玩家

當然有興趣
學到O野又可以帶動分享的話,why not?
不過師兄你有入埋ak10,感到少少意外

專業玩家

sennbeyer 發表於 2014-2-13 23:07
當然有興趣
學到O野又可以帶動分享的話,why not?
不過師兄你有入埋ak10,感到少少意外 ...

點解咁講呢??

星級玩家

甜鬆潤 發表於 2014-2-13 23:25
點解咁講呢??

甜鬆潤 Hing, I also want to hear your impression about AK10.

I have used the AK10 for 2 months. It seems there is little impression about this little jewellery, let me share a little about my personal feelings:

1. The most advantage of AK10 is portability. I stick this with my mobile phone by magic tape which is very handy and portable.
2. With the AK10, the most significant improvement is the silent background. No hiss at all.
3. There is certain improvement in the sound quality - more musical and punchy bass than the straight out from any mobile phone.
4. The sound is quite warm given the using of the chip - WM8740.
5. The bad side is the overall sound quality is average. There is improvement but really not too much. For those ching who looks for high standard of sound quality or desires a big improvement, better to look elsewhere.
6. The amp section is not good - this cannot drive well the high ohm headphone. Only good for those iem or easy to drive headphone.

Thanks for watching. orcheung

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我自己唔太喜歡AK240的聲底,但UI,播放質數等等佢的確十分好,只係當日試的時候有試過用IE800,感覺就唔太推得起,其他就無問題

(個價錢實在太高.......)

進階玩家

甜鬆潤 發表於 2014-2-13 23:25
點解咁講呢??

見你已經有靚MUSIC PLAYER嘛,如果係本人唔需要入AK10
加上IPOD系統的話,入HP-P1相似既dac/amp可能更好
No offence

專業玩家

sennbeyer 發表於 2014-2-14 17:43
見你已經有靚MUSIC PLAYER嘛,如果係本人唔需要入AK10
加上IPOD系統的話,入HP-P1相似既dac/amp可能更好
No ...

其實依set野我係擺係車用, 最主要係我老婆d歌多數係itunes買, 所以佢要用ipt~ 我叫佢買ipod clssic佢又話老土
至於dac過方面主要係唔想用咁大舊, 依家咁樣我都係呃佢話係充電器jar