設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Batman: Arkham Knight

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

Batgirl DLC update:

http://www.ew.com/article/2015/0 ... 07e6c33443777a6628b
少少重點: batgirl會設定為無batman咁好打, 不過hacking 技巧強, 因此估計是玩stealth再利用hacking開啟門/機械去攻擊對手.

鉑金玩家

oh,,, 個DLC原來係由WB Games Montreal 負責架?!

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

hugomember 發表於 2015-7-7 12:48
oh,,, 個DLC原來係由WB Games Montreal 負責架?!

得呢一個係, 其餘都係RS自己做返

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

終於 100% 原來仲有個真 ENDING 要 100% 先出,費事劇透唔貼圖喇。

BATMAN™_ ARKHAM KNIGHT_20150707200301.jpg

BATMAN™_ ARKHAM KNIGHT_20150707200547.jpg

Batman Arkham 系列最主要係打 Challenge,而今次好似畀上兩集易,不過暫時我都未開晒所有 Challenge,可能言之過早。
而今集 Challenge 取分方法有所改動,攞三星唔難,攞額外分先難。

暫時我得兩個格鬥 Combat Challenge,不過第一個 Gotham Knights 已經好亂,睇少眼都甩 Combo。
所有 Combat Challenge 重點都係 Combo 盡量唔斷,及在一條 Combo 內有咩招就全部出晒,飛標呀電呀乜春都用,咁就高分喇。
下面條片已經包含獎盃 Brutality 101 (在一次的FreeFlow戰鬥中使用15種不同的戰鬥技能) ,不過我懶得執片。
[YoutubeHD]SjvE3auV8m4[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +80 金錢 +80 收起 理由
@肥狗仔@ + 80 + 80 精彩報告

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

我依家玩到cloudburst tanks大戰, 真係打到灰晒~ 第一次有一種"我可能玩唔完個故事"的想法, 睇黎等星期六多d時間先慢慢打算了.

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

gashapon 發表於 2015-7-9 08:52
我依家玩到cloudburst tanks大戰, 真係打到灰晒~ 第一次有一種"我可能玩唔完個故事"的想法, 睇黎等星期六多 ...

最後會畀錢十架坦克圍,所以最好集中升架車先。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

marcolau 發表於 2015-7-9 11:08
最後會畀錢十架坦克圍,所以最好集中升架車先。

我好早已經升盡啦....

最慘係死o左又要重新開始....但基本上中人地幾炮就會死...

鉑金玩家

好~~ 早啲返屋企再煲過~~

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

終於過o左cloudburst, 依家91%了~

科林玩家

唔買PS4都唔得啦