設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jasonfoknxu

[討論] 為自己定下目標,下一次攻頂,尋人聲最前 CM~Stage 2,T1,T2?

高級玩家

jasonfoknxu 發表於 2014-3-11 21:26
CM 一來難試,我左耳洞特別細就仲難試,淨試右耳唔準~

咁用右耳試咪得
仲有, cm demo咪又係同iem demo一樣
又係塞舊耳膠, 唔好比籍口自已啦
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

星級玩家

【科技玩家 NXU】

金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

lokkk 發表於 2014-3-11 21:32
咁用右耳試咪得
又係塞舊耳膠, 唔好比籍口自已啦 ...

就係連 IEM demo 都唔容易試
我當然會去試啦,咁都要睇下重點試邊幾隻既~

專業玩家

lokkk 發表於 2014-3-11 21:32
咁用右耳試咪得
又係塞舊耳膠, 唔好比籍口自已啦 ...

小弟不才
淨試單邊耳真係試唔出應有實力

本身cm demo已經唔準
淨試一邊同無搵過資料無分別

評分

參與人數 1金錢 +1 收起 理由
jasonfoknxu + 1 絕對認同

查看全部評分

高級玩家

tommy852 發表於 2014-3-11 21:58
小弟不才
淨試單邊耳真係試唔出應有實力

請理解前文後理
FINE!

科林玩家

其實真係唔知師兄有乜思路
指明要cm,乜cm同人聲距離有關係咩?
另外有demo唔去試真心唔知想點,你依家都用緊iem啦,即係你依家對425右都聽唔真?你唔好搞笑啦巴打
其實你之前既貼又係咁話stage2人聲無敵,咁你仲問咩
(Post76 Android 手機版送出)

高級玩家

mu779uppy 發表於 2014-3-11 22:26
另外有demo唔去試真心唔知想點,你依家都用緊i ...

算啦, 師兄都只係在乎問不去試
而另外一d師兄又唔用腦去回post

呢個post已經無討論意義架啦
FINE!

星級玩家

【科技玩家 NXU】

mu779uppy 發表於 2014-3-11 22:26
另外有demo唔去試真心唔知想點,你依家都用緊i ...

每款 CM 的人聲距離都有唔同

另外有demo唔去試真心唔知想點,你依家都用緊iem啦,即係你依家對425右都聽唔真?
我依家用緊 535R,左耳的確戴得唔好~ 另外,我當然會去試啦,依家只係問下人搵多 D 料

其實你之前既貼又係咁話stage2人聲無敵,咁你仲問咩
我從來冇話過 Stage 2 人聲無敵,只係話 stage 2 人聲正,唔代表最正,而且加上我無限 budget,所以有好多選擇

星級玩家

【科技玩家 NXU】

唔好再講試唔試既問題,無謂傷感情。
我依家係度問下大家搵多 D 料,然後就會去試~

VE Stage 2、ACS T1、ACS T2、ES50 邊隻人聲最前?

專業玩家

jasonfoknxu 發表於 2014-3-11 22:34
每款 CM 的人聲距離都有唔同

戴唔好重下判斷講人聲正
OK. I know how to treat your words now.
(Post76 Android 手機版送出)

鉑金玩家

jasonfoknxu 發表於 2014-3-11 22:49
唔好再講試唔試既問題,無謂傷感情。
我依家係度問下大家搵多 D 料,然後就會去試~

仲有隻jh10x3可以試下..........