設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[真無線耳機TWS] 我又來開箱 SONY MDR-HW700DS

星級玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
香港無行貨, 當然買日本版啦. 日本AMAZON訂, 比其他樂天等貴. 但我用AMAZON多無所謂. 用落真係好正, 音效清晰, 無線連接無間斷. 夜晚唔會打擾屋企人, 正

Sony MDR-HW700DS 再加一包不明白色包裝

Sony MDR-HW700DS 再加一包不明白色包裝

近睇有4K, 有3D, 又HD, 仲有9.1

近睇有4K, 有3D, 又HD, 仲有9.1

睇真D, amazon ??

睇真D, amazon ??

說明書

說明書

包裝內部

包裝內部

包裝內所有配件物品

包裝內所有配件物品

主機正面

主機正面

最重要SONY LOGO..

最重要SONY LOGO..

Dolby PLllz, NEO:X

Dolby PLllz, NEO:X

最重要無線有5GHz

最重要無線有5GHz

dts-HD

dts-HD

耳機真身

耳機真身

micro usb 充電方便

micro usb 充電方便

amazon hdmi cable

amazon hdmi cable

幾草野hdmi線

幾草野hdmi線

仲有部機會自動ON/OFF, 帶上耳機同有信號到主機就會自動開機, 無信號3幾分鐘會自動關機. 我鍾意.

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +45 收起 理由
hiyori + 30 + 35 精彩開箱
edlsang + 10 + 10

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

日本AMAZON 可以直送到香港?

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

9.1 headphone , 效果如可 !

星級玩家

ngkiukiu 發表於 2014-4-25 11:08
日本AMAZON 可以直送到香港?

當然唔係直送啦, 有其他公司的轉運服務, 台灣美國果D都會有轉運服務, 依次有1.67kg收咗日元2715運費.

星級玩家

edlsang 發表於 2014-4-25 11:33
9.1 headphone , 效果如可 !

效果當然正啦, 定位清晰, 但都未有戲有9.1, 有7.1都唔多, 試左5.1已經好得 最重要半夜三更唔騷擾人

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

我都用左兩三個月, 之前冇玩開耳筒, 感覺太埋身, 唔同聲道堆埋一舊, 冇左層次
咁兩三千蚊當然冇得同 amp + 5.1 speaker 比, 叫做好過冇得睇啦
造工幾靚, 戴得都舒服, 都值回票價

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
掂喎!!

進階玩家

行貨都出啦

http://www.sony.com.hk/products/ ... dr_hw700ds_presales

平過香港水貨!

星級玩家

ching, 套機係響邊度製造呢 ?

星級玩家

taikong 發表於 2014-5-14 17:27
ching, 套機係響邊度製造呢 ?

正所謂有圖有真相, Made in Malaysia