設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[討論] 《Watch Dogs》電玩天堂區獎勵計劃 (自曝/攻略募集中...)

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我的 Channel 直播中....

http://www.twitch.tv/xdxtv

評分

參與人數 2威望 +50 金錢 +50 收起 理由
DVD迷 + 10 + 10 用家心得
@肥狗仔@ + 40 + 40

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

marcolau 發表於 2014-6-28 22:01
按 SHARE 選擇圖或影片,再UPLOAD上FB。
第一次要按多幾樣野。
而做LIVE就要設定。 ...

真多謝師兄教路,但我冇用fb,恐怕冇法傳上去了
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

nicebeebee 發表於 2014-6-28 22:36
想問下各CHING畫面好唔好過GTA5呢?

我覺得差不多
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2014-6-28 21:28
明白,不過,如果呢隻遊戲係外國設計,我就鍾意買返美版多,我好少買日版的,因為好早知道日版左剪右剪, ...

吹水姐,明就可以,唔洗睇文筆。刪野我覺得睇game啦。好似戰神果D真係扼殺藝術嘅級別,今次Watch Dogs所謂和諧純為過審的。之前刺客教條都唔聲唔聲刪野,今次比人踢爆咗先出聲真係俾佢欺騙咗感情。氣就一定唔順架喇,但本人好堅信只要係好遊戲,畫面或者和諧都阻止不了。當初去試玩果陣已經暗感不妙,個設計根本未唸好。家下哩隻狗咁嘅口碑,遲下就算入PS4都未必入返,唔好話佢刪唔刪野。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

@肥狗仔@ 發表於 2014-6-29 01:04
吹水姐,明就可以,唔洗睇文筆。刪野我覺得睇game啦。好似戰神果D真係扼殺藝術嘅級別,今次Watch Dogs所 ...

我知道,所以我都係分享,話比大家知,有時奸商出產品對消費者不公平

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

DVD迷 發表於 2014-6-28 23:22
我覺得差不多

意思係 PS3 GTA5 同PS4 WATCH DOGS 差不多?

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

如果想賺快錢,最好多啲行路,唔好駕車,因為駕車冇得賺錢,行路是賺錢最佳方法,又快又正,一邊行一邊偷錢之外,仲可以偷歌仔,有時解禁車輛都得,任務我只做左兩個之後,不停行晒成個區,把電腦網絡解放晒,方便在不同區偷到錢,如果你不解除一個區就冇法偷到錢了,槍械都買到七七八八了,有啲槍械仲未買得,因為要你解左劇情先可以買,衣服就冇買,因為來來去去都係果款,只係顏色和花邊不同,真冇興趣花錢買衣服了,留意我圖片中的金錢吧,行路賺錢賺到冇地方比你花了……嘻嘻

評分

參與人數 1威望 +40 金錢 +40 收起 理由

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

玩 ctOS 幾過癮,玩法好似蛇叔一樣潛入,但玩技能取得仲過癮,目標係要打到大佬,但唔可以開槍射死大佬,因為大佬一死就要由頭來過了,打大佬前可殺及打暈手下,但唔可以比其他敵人發現,一發現,大佬就跑了,會好難過關了,所以一定要學蛇叔咁,偷偷潛入解決大佬先,一解決大佬後,就可以大開殺戒了…

評分

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

DVD迷 發表於 2014-6-29 18:56
如果想賺快錢,最好多啲行路,唔好駕車,因為駕車冇得賺錢,行路是賺錢最佳方法,又快又正,一邊行一邊偷錢 ...

據我所知搵錢應該係 HACK 櫃員機( 我只係聽人講。)

評分

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

marcolau 發表於 2014-6-29 23:25
據我所知搵錢應該係 HACK 櫃員機( 我只係聽人講。)

差不多意思啦,不過我玩時,取出手機一邊行,一邊等信息,偷信息有份好多種,咩人啲都可以偷,只要對方彈出一個藍色信號,就代表錢,白色代表其他,當然有得偷錢/偷歌/偷車資料/偷睇對方app/仲有得偷聽對方談話等等,當你取得對方錢後,就可以去按錢出來自己袋住了。

不記得講,一定要解放電腦( ctOS 塔 )才可以偷到陌生人的錢,一個區都有一個重塔的,完成一個重塔後,會出現幾個ctOS都要解開的…

評分

查看全部評分