設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: windwolf447

[入耳式] 相見恨晚~入手Sennheiser ie800+其他耳機短評(新增全模耳塞聽感)

高級玩家

dante_tazz 發表於 2014-9-21 09:22
咁都係要上匯聽搞搞佢先,唔該晒CHING~

師兄,你上開匯聽,可否幫忙問吓師傅有冇方法幫隻全模搞番啲高音出黎。。。。謝謝。。。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

IE800用左全模兩個零月,最近左邊開始有其他C兄遇到的問題。
就是配戴中耳机經常滑出與耳模分離。
唯有聯絡"匯聽"睇下有無辦法,"匯聽"立即幫約師傅!
今午上去整返,攪掂。。。
真的不得不讚"匯聽"的售後服務。。

高級玩家

c.m. 發表於 2014-11-19 00:52
IE800用左全模兩個零月,最近左邊開始有其他C兄遇到的問題。
就是配戴中耳机經常滑出與耳模分離。
唯有聯絡 ...

昨日我亦都帶咗隻全模上去匯聽整, 服務一流!
亦有幸遇到c.m.兄和另一位用IE800的師兄, 試咗唔少好嘢

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

應該係我撞到你地兩位,360mod推800有板有眼掛^^

高級玩家

jeffyw 發表於 2014-11-20 21:23
應該係我撞到你地兩位,360mod推800有板有眼掛^^

Jeffyw兄, 你部360mod+traveller ......... 簡直是一聽難忘啦.
搞到我嗰日離開滙聽之後都走咗去試吓把我部ma8 + traveller 試一試..........結果係..........可以慳番.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

真心請教: 匯聽做全模大約多少錢? SONY XBA-H3可以做全模嗎? H3做全模會唔會好傻?

星級玩家

slche2001 發表於 2014-11-24 14:28
真心請教: 匯聽做全模大約多少錢? SONY XBA-H3可以做全模嗎? H3做全模會唔會好傻?
...

我覺得會突到飛起好似科學怪人咁XDDDD
依家轉左用JH AUDIO ROXANNE,EMAIL相去問匯聽,佢地都話會比平時用耳膠戴得更突,所以我都算了

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

windwolf447 發表於 2014-11-24 16:48
我覺得會突到飛起好似科學怪人咁XDDDD
依家轉左用JH AUDIO ROXANNE,EMAIL相去問匯聽,佢地都話會比平時 ...

多謝回覆, 因為我用COMPLY棉, 係帶得好, 但兩個月左右要換一對, 好似好唔化算咁.....

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

acml 發表於 2014-11-24 00:34
Jeffyw兄, 你部360mod+traveller ......... 簡直是一聽難忘啦.
搞到我嗰日離開滙聽之後都走咗 ...

點解呢?MA8 唔夾traveller ?

高級玩家

jeffyw 發表於 2014-11-24 19:58
點解呢?MA8 唔夾traveller ?

個人覺得都係直推比較好......