設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 4Ktv

本周最熱帖 早晨午安晚安 點解呢D帖日日都係本週最...

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

HOHOHO 發表於 2014-7-4 11:15
what kind of food you are eating?

Just a piece of cake and a cup of milk only.................

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

sunboy 發表於 2014-7-3 13:12
版主們日理萬機,偶有差遲難免,最緊要盡早撥亂返正,則功得無量矣!

吉少係咪其實一早已經覺得小瑟做野唔講理據, 以豬腦暗示小瑟呢??? 小瑟讀書少, 希望吉少明示!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2014-7-4 11:58
吉少係咪其實一早已經覺得小瑟做野唔講理據, 以豬腦暗示小瑟呢??? 小瑟讀書少, 希望吉少明示!!!! ...

2萬

白鑽玩家

嘩嘩嘩.......小瑟版大做乜忽然講埋D咁野,我見Teddy兄起E度玩得咁鬼開心,初頭我驚俾其他版友話我毛聊會投訴,點知原來咁做係咁受歡迎,版主又大力撑場,圍內又答得興高采烈,所以我未又學師兄玩下囉,唔係咁刀有錯吓哇,如有得罪大版主,有怪莫怪,請恕小吉條友仔唔識世界,做左D嘢好踩界,千祈唔好踢我出76兼封我post呀..........拜託拜託

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
alibabar + 10 + 10
guly + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

各位兄弟 :

早晨Post最終目的都係版友之間互相打呼乎, 係友善既, 而4ktv兄提意開Group講亦有道理, 但有時有D版友亦未別鐘意開Group傾,基於有人想亦有人唔想,加上Post76討論係自由情況下 ,我地亦盡量唔想太干涉. 當然有時會有小小磨擦但絕對相信大家都想將件事變得更好!

回應番大家提及已向版主反應問題, 一路而黎我地收到大家寶貴既意見, 但有時我地未別就個別問題作出行動既原因係一來每次既意見有正亦有反, 二來我地Post76係想作出1個長遠而有用既方法去解決問題, 並不想用斬腳趾避沙蟲去做, 係呀! 立即做係可以立即解決大家開心, 但我地都想用一種公平方式去平衡討論氣氛呢

我以上說話並不是要你地認同小弟既廢話, 只係想大家知道我地諗緊咩呢!!!!  最後希望4ktv兄, 樹皮會眾兄弟明白

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
jkd_ryan + 10 + 10
Norman + 10 + 10
alibabar + 10 + 10
sunboy + 10 + 10 絕對認同,fair enough

查看全部評分

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

午餐{:9_407:}

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
jkd_ryan + 10 + 10 精彩報告
alibabar + 10 + 10 精彩報告
sunboy + 10 + 10 Please count me in next time
Ken704 + 10 + 10 請我啦!!!!! XDDD

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章

4Ktv 發表於 2014-7-1 16:18
本週最熱帖有份,打破宿命

good afternoon 星期五 Sir!
山無稄, 地無缺, 才敢與76絕!

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

guly 發表於 2014-7-4 14:59
午餐

咁少,早餐就差唔多

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
lamwaikit007 + 10 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

guly 發表於 2014-7-4 14:59
午餐

田少又去邊間酒店 hi tea 呀
(Post76 Android 手機版送出)
【苦盡甘來】

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

keke323 發表於 2014-7-4 20:05
田少又去邊間酒店 hi tea 呀
(Post76 Android 手機版送出)

Ken哥, 都系快餐尼芝嘛