設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: agic

今朝76特权階级走晒出泥,请大王解釋下加减分特权

禁止發言

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

HD2 發表於 2014-7-19 12:04
嚇!侮辱中國人嘅標題都 ok?

版管自有佢地一套標準,你有權出,版管亦都有權kill, 哩道唔係公營機構,好多野做左唔駛同你地交待~
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 4威望 +70 金錢 +11 收起 理由
cwyip + 10 + 10 絕對認同
sunboy + 1 你啱,版主大Q晒
雷因 + 50 絕對認同
+ 10 呢啲心照喇, 上得嚟科林!

查看全部評分

銀級玩家

agic 發表於 2014-7-19 11:48
我地尼班冇主動搞事,只系道出静音一群心声
大王既然觉得我任意向異已减分,甘今后我唯有回复静音 ...

這都不是排除異己?每次有說中共不是的都找來其他高級圍插樓主喎。静音的一群??

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

HD2 發表於 2014-7-19 12:05
原來 76 都有正字打鴨!失望!

哩度討論空間經已比好多其他forum大,相信好多其他版友會認同,如果閣下覺得玩得唔過癮,大可以去其他版玩,唔駛響度說三道四~

評分

參與人數 3威望 +21 金錢 +20 收起 理由
sunboy + 1 早G啦…洗你講
alleelarry + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

agic 發表於 2014-7-19 11:08
早两月已提请,但大王冇回复
加减分系系统比我行使既自由,等同2+打个招呼刀有分+

你有加減分嘅自由,咁我都有啫?

行動組特工

tommy1976 發表於 2014-7-19 12:32
這都不是排除異己?每次有說中共不是的都找來其他高級圍插樓主喎。静音的一群??   ...

排除異己不嬲都係中共o既手法,積哥話要靜音mode, 佢忍得到唔出聲先算啦~

評分

參與人數 2威望 +10 金錢 +11 收起 理由
sunboy + 1 你D口吻未一樣

查看全部評分

星級玩家

ahnel 發表於 2014-7-19 12:39
排除異己不嬲都係中共o既手法,積哥話要靜音mode, 佢忍得到唔出聲先算啦~
(Post76 Android 手機 ...

哩度討論空間經已比好多其他forum大,相信好多其他版友會認同,如果閣下覺得玩得唔過癮,大可以去其他版玩,唔駛響度說三道四~

你出糧比版管o架,做咩一定要回你~

「行動組特工」講野都唔同啲………充滿挑釁性

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
Norman + 10 + 10 絕對認同
sunboy + 10 + 10 絕對認同
HD2 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

矮化他人  高估自身  寛己嚴人  香港精神

行動組特工

dlcc 發表於 2014-7-19 12:59
「行動組特工」講野都唔同啲………充滿挑釁性 。

冇話挑唔挑釁o既,就算我係普通會員我都一樣係錦講野,我講野有咩唔啱聽,版管一樣照殺無誤~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sunboy + 10 + 10 你擺明有版主照啦…咁寸

查看全部評分

高級玩家

ahnel 發表於 2014-7-19 12:39
(Post76 Android 手機 ...

排除異己d人卒之收聲, 都算有自知之明, 希望真係做得到啦.
Just a Joke

高級玩家

有人話c兄言語充滿挑釁性, 反過來小弟覺得c兄充滿正義, 道出事實真相. {:9_426:}

係回復ahnel C兄.
Just a Joke