設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[演唱會] [推出日期: 8月8日] 非 . 甄妮音樂會 (2CD)

進階玩家

CD 1
01. 哭砂
02. 愛如潮水
03. 女人花
04. 你知道我在等你嗎
05. 牽手
06. 我家在那裡
07. Slow Hand + 心太軟
08. 夜夜夜夜
09. 征服

CD 2
01. 至少還有你
02. 江南
03. 好久不見
04. 你怎麼捨得我難過
05. 熱情的沙漠
06. 酒干倘賣無
07. 愛定你一個
08. 東方之珠
09. 夢想號黃包車
10. 明日話今天
11. 七級半地震
12. 奮鬥
13. 前程錦繡
14. 待月草
15. 打火機

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
阿正 + 10 + 10

查看全部評分

進階玩家

請問有ching知道這是什麼時候在那裡的錄音嗎?

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

應該本年4月係理工賽馬會,佢依個模式係同黃耀明唱顧家輝那個show一樣,錄音應該唔差!
(Post76 Android 手機版送出)

專業玩家

會唔會係台灣呢? 咁多國語口水歌既?

進階玩家

larcom2002 發表於 2014-8-7 09:52
應該本年4月係理工賽馬會,佢依個模式係同黃耀明唱顧家輝那個show一樣,錄音應該唔差!
(Post76 Android  ...

多謝ching解答!黃耀明嗰張錄音相當唔錯

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

鉑金玩家

番唱大碟?

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2014-8-7 12:25

與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

An Exceptional Evening with Jenny Tseng非‧甄妮音樂會
tencentfacebookweibao
日期:2014年4月24-26日
地點:香港演藝學院香港賽馬會演藝劇院

P.S.情況同巫啟賢的差不多一樣,將美好的靚聲靚音樂印記下,甄妮的演唱會,好似由佢個女包辦曬!並刻意留下給樂迷去欣賞和留念的。巫和甄都分別在去年2013開了數場演唱會,然而甄較突然,到我知道賣票時,剩下的只有飛機位,我就放棄了,佢嘅票價劃一$680/pc.,有錯的話請見諒。

專業玩家

cowleypang 發表於 2014-8-8 01:12
An Exceptional Evening with Jenny Tseng非‧甄妮音樂會
tencentfacebookweibao
日期:2014年4月24-26日

真係完全唔知.