設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS4/PS5] PS4獨佔大作 Bloodborne(p.10 99#開始有實物品睇)

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Bloodborne好吾好玩?
未買及依家出面冇貨
TV: Sony KDL-46Z5500
AMP: Onkyo 607
SF: Klipsch RF-52
SC: Klipsch RC-52
SS: Scandyna Micropod SE
Sub: Klipsch XW300d
STB: MTV 8000D
BDP: Pioneer BDP-320 / Sony S370
Console: XBOX ONE / PS4

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

ming226 發表於 2015-4-18 19:41
未買及依家出面冇貨

呢版係第32頁...
另外隻ggame剛賣左一百萬隻
xbox phil spencer都抽佢一抽
https://twitter.com/XboxP3/status/588040165005910017

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

ming226 發表於 2015-4-18 19:41
未買及依家出面冇貨

我之前未打過呢系列GAME, 所以我只會用SIPKE OUT(街機), GEAR OF WAR 去比較

GAME既操控順手,氣氛係正既.

不過初初單打為左要CO OP要磨時間, 果下都幾多人放棄左.
同埋CO OP 有時難連線, 又有要求, 少少煩
版圖大走來走去都少少甘. 敵人圍你又好傑出. 呢樣同SPIKE OUT一樣
問題係SPIKE OUT 係真係技巧D, 同你一定要清晒所以人, 而呢隻有D位, D卒仔係幾難打或打唔過, 焗走(閃左去唔打)呢下我覺怪同唔慣

難度平衡上怪, 有時巧妙, 有時無得打, 有時又可拉住慢慢打, 有時出奇地弱或原來好白痴咁打會贏, 你可以講多變....

整體我始終覺得GEAR OF WAR好好多.

我既玩GAME感覺, 最緊要有FD 一齊CO OP 打, 唔係要我單打, 我會覺悶(DRY 打BOSS 除外)

對我黎講總括都係中上之作, 如果CO OP 完善D, 難度同敵人, 友人協力既體力上再平衡D就好LOL
唔好一味難度只有敵人太強攻擊力, 只係想你死完再生, 再死, 再黎過 就會好D

如果可以 CO OP 玩分享HP, D 卒唔好一連招你就死左100%/95%, 大佬唔好一招打死你, 咁會好D LOL

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

mtvbb 發表於 2015-4-18 20:46
我之前未打過呢系列GAME, 所以我只會用SIPKE OUT(街機), GEAR OF WAR 去比較

GAME既操控順手,氣氛係正既 ...

好似阿東咁自己冇心機打去到亞哈革用無雙打法打唔贏, 之後話佢平衡得差

最衰你冇PS3, 呢系列既原教旨奧義,感受下果隻Flamelurker..

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2015-4-18 20:55
好似阿東咁自己冇心機打去到亞哈革用無雙打法打唔贏, 之後話佢平衡得差

最衰你冇P ...

如果你有睇下阿東既片, 佢係打既時候, 成日話D 敵人攻擊力及體力太勁, 令佢覺得平衡差
同埋佢話佢係完成物都唔睇直打,
佢咁勁, 打開呢D GAME 都有呢個感覺
我呢D新手, 升埋級都覺有D位屈機, 所以佢平衡差
唔係新手片面之詞, 連高手都咁講.

三潮玩家

mtvbb 發表於 2015-4-18 21:06
如果你有睇下阿東既片, 佢係打既時候, 成日話D 敵人攻擊力及體力太勁, 令佢覺得平衡差
同埋佢話佢係完成 ...

我呢D高手覺得冇問題
我都係咩都唔睇, level都唔升

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

下下開召鐘等人,,,終於打完GG ,,紅月,,去左未見村,,
仲係門口到,,D怪好麻煩,,成日無啦啦復活~

黑鑽玩家

大佬John 發表於 2015-4-18 22:06
我呢D高手覺得冇問題
我都係咩都唔睇, level都唔升

講大話你就高{:9_429:}

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

mtvbb 發表於 2015-4-18 21:06
同埋佢話佢係完成 ...

好以我呢啲無能打手,一樣冇問題,我好愛這種高難度挑戰,死完再死,一樣冇問題,因為太有挑戰性了,嘻嘻
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

heloleo 發表於 2015-4-18 22:07
下下開召鐘等人,,,終於打完GG ,,紅月,,去左未見村,,
仲係門口到,,D怪好麻煩,,成日無啦啦復活~ ...

因為你冇打死惡鐘女,所以其他怪死完再生返,只要你打死左惡鐘女,再打其他怪就唔會再復活了
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140