設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wantf1

投訴ryan2012

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2014-10-2 10:40
Link please

你冇回應即係我可以用粗言去侮辱其他人啦

即係嚟個版咩都得, 無政府管啦,我知點做

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問你想點樣處理? 刪貼? 禁言? 警告? 如果是其中一樣處分, wantf1兄你之前既言論一樣都唔可以幸免

鑽石玩家

SonSon 發表於 2014-10-4 23:31
請問你想點樣處理? 刪貼? 禁言? 警告? 如果是其中一樣處分, wantf1兄你之前既言論一樣都唔可以幸免 ...

你唔回我以為可以囉,唔係咩

鑽石玩家

請問你想點樣處理? 刪貼? 禁言? 警告? 如果是其中一樣處分, wantf1兄你之前既言論一樣都唔可以幸免 ...

請指教

鑽石玩家

即係?

鑽石玩家

(嚴禁粗口,人身攻擊。其餘既野。。自由發揮啦。)只係在吹水區執行?
影音區唔需要,政治區唔需要?

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

wantf1 發表於 2014-10-4 23:40
你唔回我以為可以囉,唔係咩

會員有任何意見或投訴, 唔代表各版主要依時依候限時回覆, 小弟眼見呢幾日wantf1兄常駐POST76發言討論當然歡迎, 但各版主本身都有正職, 全部屬義務性質協助網站運作, 如想要優質客戶服務, 抱歉未能提供

另其實自己講過乜嘢自己最清楚, 無需再由他人指指點點, 貼文最緊要自律自重. wantf1兄你都識攞版規出黎, 即各版主本可對你投訴置之不理, 現時小弟一而再回應wantf1兄你已算違反版規, 已有心理準備接受大王處分

鑽石玩家

SonSon 發表於 2014-10-5 00:10
會員有任何意見或投訴, 唔代表各版主要依時依候限時回覆, 小弟眼見呢幾日wantf1兄常駐POST76發言討論當然 ...

1. 首先我唔知閣下正職或全部屬義務性質,我只是心急想清楚有冇犯版規...有錯?
2. 既然唔知清楚怕錯,請你指教,你說:"自己講過乜嘢自己最清楚, 無需再由他人指指點點".....清楚D都唔得????
3. 你說:"任何意見或投訴唔代表各版主要依時依候限時回覆"....你唔回覆我點知閣下覆還是不回覆,我只是2日後問得急D...有唔      妥??????
4. 你說:"即各版主本可對你投訴置之不理,現時小弟一而再回應你已算違反版規",,,,投訴是由於有人人身攻擊,而你沒有最快時間處理,用合理方式使人明白犯錯,反而怒罵我,要一再回應我,而我回應已算違反版規??????????唔係呀CHING,我第一次聽喎,你有義務喎,問都唔得??????????還威嚇我...我現在強烈抗議

你係大王我都係咁講

你的說話引起我聯想到,你地同果D咩咩師有路,FRIEND 嚟架? 我唔知係你使我想到......

我現在就等大王點睇這事...

鑽石玩家

哦!明白晒,你早D回覆,我一定唔講,咁版主一定要通知佢地先公平

不過有D我唔認同

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

WANTF1兄, 政治新聞版一開始已經有版規訂明!

政治新聞
本版為時事與政治討論區,如有任何爭拗或罵戰,會即時刪帖及扣分而不作任何通知。

*本版不接受任何討論內的任何投訴, 所有討論煩請所有會員自重.
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.