設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: daken

[PS3] 最終都買左啦~PS3 slim

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

你問番JKC710吧,佢係呢方面專家,我講完比佢聽,無keep地址,不過$10粒好似得粉紅粉綠果d色!

你有無興趣要我果新手製,我想盡快賣左去,補番戰力買PSP Go ...
阿定 發表於 2009-9-17 11:15

定兄......都係你既推介我先識買rap3同換制..............有時出面機鋪d家用改裝機既制都唔夠自己個制好用..........

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

定兄, 你同佢搵主好人家啦...

JKC710兄,
收到PM.唔該哂. 同埋想問下即係D制可以換.唔怕壞啦.咁可以大大力打都唔怕.
甘支桿又有冇得換?
打左二晚. 上綱打好LAG, 係好好好LAG.....
走了........永遠懷念[華都冰室]既紅豆冰

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

定兄, 你同佢搵主好人家啦...

JKC710兄,
收到PM.唔該哂. 同埋想問下即係D制可以換.唔怕壞啦.咁可以大大力打都唔怕.
甘支桿又有冇得換?
打左二晚. 上綱打好LAG, 係好好好LAG..... ...
daken 發表於 2009-9-17 14:49

支桿都有得換, 不過rap3用既已經係三和桿, 記住add我wor.....你係咪用和記呢??? 我用和記都LAG都無朋友......   有時連PLAYSTATION NETWORK都登入唔到...就算登入到, 入到GAME又去唔到NETWORK BATTLE.......就算去到NETWORK BATTLE......都未必可以CREATE MATCH / JOIN MATCH.......所以我要上網打到真係難關重重...........

psn: MR_ _ BLACKJACK

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

jkc710 兄 同 定兄 都好鬼 pro~
勁~~

星級玩家

而家邊度買PS3 平?

Game 鋪信唔信得過?
TV: LG 65LA9700
2 Ch: Audiolab 8200CD + Parasound JC2 + MC2 1250
Front: B&W 804D2
AV Pre-PWR: Marantz AV7005 + Proceed BPA3
Center: B&W HTM4D2
Rear: MK Sound M-4T
Sub: Sunfire HRS-

鉑金玩家

而家邊度買PS3 平?

syeah 發表於 2009-9-17 17:37

想穩陣就去SONY / 百記買啦~ 不過好似要硬食起碼一隻GAME.

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

想穩陣就去SONY / 百記買啦~ 不過好似要硬食起碼一隻GAME.
JKC710 發表於 2009-9-17 18:10

9月逢星期五去 Times 用hsbc 卡平100 ~
重有2次機會
如果你分credit card 簽再平多D

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

而家邊度買PS3 平?

syeah 發表於 2009-9-17 17:37

新機剛出,無咩可以呃,反正有問題,邊到買都係sony跟!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

35# syeah
師兄, 已PM你. 可以唔使食GAME
走了........永遠懷念[華都冰室]既紅豆冰

星級玩家

35# syeah
師兄, 已PM你. 可以唔使食GAME
daken 發表於 2009-9-18 10:00

wow~~ Thanks!!!
TV: LG 65LA9700
2 Ch: Audiolab 8200CD + Parasound JC2 + MC2 1250
Front: B&W 804D2
AV Pre-PWR: Marantz AV7005 + Proceed BPA3
Center: B&W HTM4D2
Rear: MK Sound M-4T
Sub: Sunfire HRS-