設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: aerosmith

OPTOMA 馬皇金牌打手Post跟本係自吹自捧

關閉 [複製鏈接]

見習玩家

mdo 發表於 2015-1-24 00:51
為什麼有保養不去維修?如果RMA rate 高於industry average那我認同是垃圾,從來都冇廠家敢保證100%吾壞 ...

新機買返來要即刻去維修仲有信心可言?話佢垃圾係畫面質數差又勁彩红邊唔啱全家睇,用左幾日壞左打去舖又叫我揾代理,打去代理又無人覆無人理仲叫我等維修?唔多清楚師兄提出: {如果RMA rate 高於industry average那我認同是垃圾,從來都冇廠家敢保證100%吾壞機,所以先會有保養}同質素有什麼關系????希望師兄體諒小弟之悲慘經歷...

見習玩家

goldberg0083 發表於 2015-1-23 11:19
買的時候你看不到彩虹?
所以話DLP不是個個都係看得好!4倍6倍速度都有人看到彩虹眼
因為DLP機真係開發成 ...

多謝高人指點

高級玩家

如果買DLP機最好帶全家去試機

見習玩家

新仔玩家

人哋都係打份工姐, 佢咁用心去做件飛機大炮原子彈出嚟; 大家明啦.

見習玩家

Infinity 發表於 2015-1-26 14:59
人哋都係打份工姐, 佢咁用心去做件飛機大炮原子彈出嚟; 大家明啦.

{:9_411:} 飛機大炮原子彈 = 做馬{:9_436:}

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

aerosmith 發表於 2015-1-24 19:42
新機買返來要即刻去維修仲有信心可言?話佢垃圾係畫面質數差又勁彩红邊唔啱全家睇,用左幾日壞左打去舖又叫 ...

aerosmith兄, 睇左你呢單野都覺得登你唔抵, 我地都同OPTOMA果邊代理有二句, 不如幫你問問有冇得攪, 始終每個品牌都會有機會出問題, 售後保用一定重要的, 而我地同佢地有二句, 當提點下佢地, 質錢入佢袋咁啦!!!

我PASS你個問題比佢地了解下, 等我!!!!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
komiya + 10 + 10 一定要加分
michael + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

aerosmith兄, 打電話比漢科問左, 佢地非常緊張, 即時上來睇左, 仲話先叫我同你講聲唔好意思, 不過佢地問哂維修部既同事同接線既小姐, 都搵唔到有RECORD係MISS CALL(因為佢地自己本身都要KEEP返呢D RECORD喎), 佢地OFFICE HOURS係 星期一至五  10:10am – 6:30pm 星期六日及公眾假期休息, 會唔會你係佢地收左工打去呢?? 不過我都話叫佢地不如我FW比佢地攪, 等佢地唔洗咁被動啦, 所以如果你唔介意, 不如你PM我你部機D資料, 例如機身NO. 邊間鋪頭買, 出左咩問題, 同你既聯絡方法, 我叫佢地特別處理一下你個CASE好呢???

漢科電腦公司 Hornington Computers Company
辦公室 – Office
香港九龍觀塘開源道 45 號有利中心 10 字樓
10/F, Yau Lee Centre,
45 Hoi Yuen Road, Kwun Tong,
Kowloon, Hong Kong
Tel: 3626 9899     Fax: 3626 9929
Email: enquiry@hornington.com

香港九龍觀塘開源道 45 號有利中心 10 字樓
10/F, Yau Lee Centre,
45 Hoi Yuen Road, Kwun Tong,
Kowloon, Hong Kong
電郵 email: support@hornington.com
網頁 website: http://support.hornington.com/

自攜維修服務時間 Carry-In Service Hours :
星期一至五 ( Mon-Fri )   : 10:10am – 6:30pm
用膳時間   Lunch Hour   : 1:00pm – 2:00pm*
* 有限度服務, Limited Service
星期六 ( Sat )                 : 9:30am – 12:30pm**
** 只提供交收服務,不提供即時測試
** Limited Service: Provide Pick up & Drop off service only, Testing are unavailable
星期日及公眾假期休息
Close on Sunday & Public Holiday

技術支援熱線及服務時間 Technical Support Hotline & Service Hours :
Tel: 3626 9999    Fax: 3626 9978
星期一至五 ( Mon-Fri )    : 10:10am – 6:30pm
星期六日及公眾假期休息
Close on Saturday, Sunday & Public Holiday

技術支援,請留下姓名、聯絡電話、產品型號和查詢問題,我們將在一個工作天內回覆。
For technical enquiries, please leave your name, contact number, product model and problem description.
Our technical support staff will call you within one working day.

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +1 收起 理由
aerosmith + 1 + 1 絕對認同

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

新仔玩家

小瑟 發表於 2015-1-27 11:02
aerosmith兄, 打電話比漢科問左, 佢地非常緊張, 即時上來睇左, 仲話先叫我同你講聲唔好意思, 不過佢地問哂 ...

我當年隻Synology NAS 領教過佢哋D師傅係有幾咁高手。最後要直接send email 問台灣update firmware就攪掂。開頭拿上去check話壞底板要等parts,到最後一firmware就知佢。

見習玩家

小瑟 發表於 2015-1-27 11:02
aerosmith兄, 打電話比漢科問左, 佢地非常緊張, 即時上來睇左, 仲話先叫我同你講聲唔好意思, 不過佢地問哂 ...

謝謝板主關心,已經將這極品放售了,任何後補優質服務永遠不會對小弟挽回信心