設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] UNCHARTED 2 行貨到手!

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

上youtube睇, 就算用兩隻喇叭模疑surround...定位都好清.
[YoutubeHD]QBoPF-eyL0Y[/YoutubeHD]
[YoutubeHD]Pe-zBdCxd_o[/YoutubeHD]

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呢d game個5.1係好重要......因為成日被人圍。
呢隻做得好好~~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

尋晚終於爆咗{{難度: 容易}}了,仲取得"無限子彈"啦(圖片:八),可惜...當我想玩高難度時,無限子彈無反應???
原來,想在高難度玩無限彈的話,必要在高難度完成遊戲齊能只用,仲有一個其怪問題,有d關不可以取"飛彈發射器"(火箭炮)用(圖片:七),必定要指定原來的關版齊可以用的... 唔好以為有咗無限彈易玩咗,其實一樣好好玩的,完全唔像生化咁...一槍死!!!
我仲買咗好多不同角色專用,可以用女主角(記者)及其他壞蛋了...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

尋晚終於爆咗{{難度: 容易}}了,仲取得"無限子彈"啦(圖片:八),可惜...當我想玩高難度時,無限子彈無反應???
原來,想在高難度玩無限彈的話,必要在高難度完成遊戲齊能只用,仲有一個其怪問題,有d關不可以取"飛 ...
DVD迷 發表於 2009-10-16 23:13

好囉,又爆一隻。

我已經打緊"慘烈超難"第14版~~~~^^
我買左一槍死~~~~其他都冇買....
不過冇翻玩之前d難度,所以用唔到。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

好囉,又爆一隻。

我已經打緊"慘烈超難"第14版~~~~^^
我買左一槍死~~~~其他都冇買....
不過冇翻玩,所以冇用過。
marcolau 發表於 2009-10-16 23:20

嘩~高手..真係高手,我係一隻無能的小子,因為玩咩遊戲都好,全是容易版??
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

嘩~高手..真係高手,我係一隻無能的小子,因為玩咩遊戲都好,全是容易版??
DVD迷 發表於 2009-10-16 23:22

easy又好易又好,最重要係享受過程。
但我中意打最難,係因為呢個level先係精髓所在。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

easy又好易又好,最重要係享受過程。
但我中意打最難,係因為呢個level先係精髓所在。
marcolau 發表於 2009-10-16 23:39

對,不過其實我都好鍾意享受難到,可惜玩到我發火(因為小弟打機好底能!! ),差d打難個電視機....................

銀級玩家

對,不過其實我都好鍾意享受難到,可惜玩到我發火(因為小弟打機好底能!! ),差d打難個電視機....................
DVD迷 發表於 2009-10-16 23:47

換tv囉~~~:D
岩岩同朋友co-op,正到爆.....

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

上網打又幾過癮
我打到好似18/定19
係個村度比人屠殺.....好誇張.....係咁爆....好似打杖咁樣
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

銀級玩家

上網打又幾過癮
我打到好似18/定19
係個村度比人屠殺.....好誇張.....係咁爆....好似打杖咁樣
鐵心心 發表於 2009-10-17 14:45

有咁多版~~~抵播~~