設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: fatpig01

[討論] 1964 u8 upgrade

銀級玩家

fatpig01 發表於 2015-8-14 10:27
免費??
咩人點解會有得免費up上u12??

因為ambient同control推出時間會遙遙冇期
咁asius technology為左補償, 話“自己貼錢”將所有ambient同control既backer會免費upgrade去相同單元數目既u-series
但唔包manual module, 只包auto module

咁結果就係ambient 12既用家就淨係用左 US500就得到一隻U12 (MSRP 1599)
U8既用家反而要比多419去升U12

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

benson6882004 發表於 2015-8-14 16:40
因為ambient同control推出時間會遙遙冇期
咁asius technology為左補償, 話“自己貼錢”將所有ambient同co ...

我到呢刻重諗緊上唔上U12,但係成419......
買多隻 U8咁濟

銀級玩家

tttim 發表於 2015-8-14 17:49
我到呢刻重諗緊上唔上U12,但係成419......
買多隻 U8咁濟

攞黎換player好過啦,我U6要補479...等於另一隻U6

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

最後都係忍唔到手~upgrade 去U12

其實$7000到有隻12單又好聲算係 good deal

遲d reshell 上a12都抵~

星級玩家

tttim 發表於 2015-8-21 10:50
最後都係忍唔到手~upgrade 去U12

其實$7000到有隻12單又好聲算係 good deal

師兄知唔知reshell大概幾錢,我都upgrade咗u12

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

hoyin0116 發表於 2015-8-30 22:47
師兄知唔知reshell大概幾錢,我都upgrade咗u12

之前head-fi d人講過好似 below 300
實際要問問1964ears

師兄收到invoice未?

星級玩家

tttim 發表於 2015-8-31 11:22
之前head-fi d人講過好似 below 300
實際要問問1964ears

未呀, 但今次佢咬牙實齒話唔會再遲, 望佢九月內到啦....

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

hoyin0116 發表於 2015-8-31 14:59
未呀, 但今次佢咬牙實齒話唔會再遲, 望佢九月內到啦....

但係佢到今日都係未有聲氣~前幾日send左 email同 Stephen佢話問下 Vitaliy 又未覆我

""Good Evening Stephen,

Sorry to bother you, as people at the head-fi forum ask about the UPGRADED Invoice is sending out yet, and the shipment date of the IEM. Would you mind telling me more about the latest update of the campaign. I am also curious when the IEM will be shipped, and how's the manual module look like.

Best,
Tim

Thanks for reaching out again, Tim – good to hear from you!

Vlad – can you please answer the delivery and invoice questions?

Tim, would you be able to skype or call me so I can make sure I answer your update and manual module question comprehensively?""

星級玩家

tttim 發表於 2015-9-1 12:21
但係佢到今日都係未有聲氣~前幾日send左 email同 Stephen佢話問下 Vitaliy 又未覆我

Ching 有回覆記得通知聲?

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

hoyin0116 發表於 2015-9-2 00:01
Ching 有回覆記得通知聲?

剛剛有update啦
快d去 ks個 page