設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: chanherry

[AV擴音機] RZ900傷心失望開箱文…兼用後心碎感想

星級玩家

exchange everyday.....

76-FC 藍寶石勲章

orja 發表於 2015-9-12 18:56
youtube就見大師兄見得多!對話真係第一次 有啲同明星握手feel添……
回應您的提問,細佬我都係不是木耳 ...

我講緊佢自稱384hz什麽業界領先,我聽唔出佢airplay,hdmi呢啲digitial同我玩過既有什麽分别!
384hz dac係乜?我點知呀又唔我出又唔係我自吹自擂…我都想問問安橋係乜黎?佢大吹大擂呢啲之後,
將部咁config既賣$9800……
analog direct 2ch...如果咁有要求就應聽部兩聲道嘛?我有a9030,都係安橋…就係連部三百美金同廠合併
都聽得多過這舊鐵……
不過而家我明白小瑟意思,都唔同定位,先一萬元級别想點既意思……
X4200都係萬元有找,可以試下人地既萬元級avamp係點樣既……
我只係講出我親身經歷過野分享下,可能會有點主觀期待這鐵應做到更多…但我又想問師兄有冇同我一樣拔出一萬買入這機呢?有既話我願聞其詳…冇既話………
我講過好多次了rz900唔係唔好,又唔係唔識出聲!假如佢標價八千咁會好好多了,標價六千直情就係2015bestbuy…但係九千八賣緊部內容仲流過636……
對不起我又唔係向度寫專欄,更不用奉承啲supplier,直腸直肚寫唔出鱔謞…

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
yuppi + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

gikifk 發表於 2015-9-13 00:03
算把喇!

算把啦 x 2
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
這舊rz900已經不再屬於我…我已經以合理價錢$6000讓左俾個朋友!
再問我都已經唔記得答唔到…
我只能答到我現役呢部既野,一句講哂"地上最強合併avr”
onkyo合併avr只有下圖呢部接近到人地,3年前型號……
IMG-20150906-WA0008.jpg x7200wa auro3D
IMG-20150901-WA0005.jpg nr5010
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

chanherry 發表於 2015-9-1 18:08
哈……向youtube就見大師兄見得多!對話真係第一次 有啲同明星握手feel添……
回應您的提問,細 ...

多謝你支持我地YOUTUBE CHANNEL呀, 我其實唔係咩大師, 我只係管理員及普通玩家一名, 我既器材同發燒友們既實在差太遠了, 我只係喜歡分享左我自己玩左既野既一名多口仔呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

諧!部機王5010都係二三年壽命就要換走,師兄真係有錢
Naim CD5xs
Naim 202/200  Hi cap
Onkyo Av 5010  Oppo 103
ProAc D20R    Sonus Faber Venere中置
Chartwell BBC LS3/5
Mirage OMD 5後置     REL T 7
Graham 3/5閒置

3萬

白鑽玩家

根本靚仔

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

chanherry 發表於 2015-9-13 11:31
算把啦 x 2
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
這舊rz900已經不再屬於我…我已經以合理價錢$6000讓左俾個朋友!

6千,我都想做你朋友
sony55X8500F
YAMAHA RX-A2070
panasonic BD820+sony x800M2B&W602S3+60S3+600S3
SUB:polk audio450

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

關大爺 發表於 2015-9-13 15:28
6千,我都想做你朋友

你根本就係我朋友黎喎………
來日方長,你我點會淨係得隻張敬軒鄭秀文丫……

3萬

白鑽玩家

根本靚仔

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

chanherry 發表於 2015-9-13 23:35
你根本就係我朋友黎喎………
來日方長,你我點會淨係得隻張敬軒鄭秀文丫…… ...

感激,有你呢句.唔駛講野,你話咩就咩
sony55X8500F
YAMAHA RX-A2070
panasonic BD820+sony x800M2B&W602S3+60S3+600S3
SUB:polk audio450

鉑金玩家

三星玩樂勲章

師兄你真係好老實👍🏻👍🏻👍🏻