設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: Labkable

[耳機配件] Labkable 聲明

星級玩家

chowyeung 發表於 2015-11-24 16:03
咁,之前上左當的消費者,你地會唔會full refund?

Sorry send錯post

星級玩家

(而該魔術貼是韓國分銷商免費供應予我們作包裝之用。)

憑呢句說話,就可以睇倒,L店同AK唔湯唔水嘅合作宣傳!真奇怪Ak marketing做得咁差
今次所謂誤導,其實係L店同AK一齊做出嚟。
L店仲講明,出口去泡菜國嘅線,依然有用ak帶包裝架!兩間公司絕對係合作緊。
如果大家狂鬧L店,我覺得都要插埋AK!

科林玩家

雅士豪 發表於 2015-11-25 19:42
(而該魔術貼是韓國分銷商免費供應予我們作包裝之用。)

憑呢句說話,就可以睇倒,L店同AK唔湯唔水嘅合作宣 ...

下? 韓國分銷商係指AK?
有冇師兄想再搵AK問清楚?
可能AK需要出一個更官方嘅澄清聲明~

星級玩家

eminsam 發表於 2015-11-25 20:28
下? 韓國分銷商係指AK?
有冇師兄想再搵AK問清楚?
可能AK需要出一個更官方嘅澄清聲明~ ...

最終冇AK公司批准用,分銷商絕對唔敢用有打明AK牌子嘅帶或包裝,偷用人哋牌子係犯法㗎!

科林玩家

雅士豪 發表於 2015-11-25 21:47
最終冇AK公司批准用,分銷商絕對唔敢用有打明AK牌子嘅帶或包裝,偷用人哋牌子係犯法㗎!

係囉,咁點會係Labkable同A&K唔湯唔水嘅合作宣傳呢?

星級玩家

eminsam 發表於 2015-11-26 11:09
係囉,咁點會係Labkable同A&K唔湯唔水嘅合作宣傳呢?

真係唔知佢哋點合作法!不過今次L店又一次公關失誤,只識一味認錯,L店唔係香港政府呀,就算點做錯,我地都冇得揀.
佢只係一間舖頭,做衰咗個名,消費者可以有其他選擇架,唔係認錯發聲明就可以過骨當冇事,完全冇唸過聲譽又一次跌落谷底.

而AK又唔夠義氣,仲立即叫停L店唔好響香港用AK膠帶包裝條線,瀨低L店響香港自生自滅,既然同得L店合作,其實AK可以唔需要硬SALE,輕輕講兩句,幫吓L店囉!
總之今次係失敗之中嘅失敗marketing!

星級玩家

我都由佢第1店岩岩開始時就幫襯佢,仲係好多朋友面前極力讚佢既線抵玩,老闆有禮貌,係佔中市道唔係太好既時候,都上去支持買下野,點知買野講下價,希望抵番d, 諗住上去買野,點知以為老闆,以誠待客,點知背後比人插兩箭,算吧,現在朋友同事成班我都叫佢買neotech 又好,其他牌子都好落德發買算,個老細好唔好口都唔緊要,人地平到比我一手交錢,比完錢就走人,L記洗十萬八萬係佢店可能少數目,但都換唔到顧客對佢既信賴,我都提哂成班CAS GROUP友咪幫襯佢 ,假誠意

科林玩家

雅士豪 發表於 2015-11-26 16:20
真係唔知佢哋點合作法!不過今次L店又一次公關失誤,只識一味認錯,L店唔係香港政府呀,就算點做錯,我地都冇 ...

丫你真係當正自己諗就係咁架喎

星級玩家

eminsam 發表於 2015-11-26 23:22
丫你真係當正自己諗就係咁架喎

哈!斷估冇辛苦,推測吓啫!
我仲有斷估AK T8ie,出年5月前會大跌價.