設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[主題新聞] 未見街的Onkyo DP-X1+E900M耳機西裝會員優先試(#18會後聽感分享)

星級玩家

要報名

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 綠翡翠勲章

本帖最後由  wan1984 於 2016-2-2 09:31 編輯
alleelarry 發表於 2016-2-1 08:19
不客氣,你咁多架生,試野就可以好全面下

唏!版主,有啲師兄净係player都七八個,小弟呢啲都是小巫見大巫啦!再者我都係新手,學吓如何玩得精!
(Post76 Android 手機版送出)
Portable Music Lover

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

wan1984 發表於 2016-2-2 09:24
唏!版主,有啲師兄净係player都七八個,小弟呢啲都是小巫見大巫啦!
(Post76 Android 手機版送出) ...

NOPE,你後生好多,所以仲有好多節慶禮物嘛!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

各位當日有到場既師兄都分享左當日試玩感覺,真係非常感謝大家既回覆,小瑟今日睇Post都真係發覺唔係人人都好似你地咁理性地分享同討論,我地場試玩可以揾到代理來其實係咪一定有商業原素我可以肯定講一定會有,代理做野又點會唔係想多D人買佢既產品呢??但問心講,如果唔係揾代理幫手攪呢個試玩,又點可能做到未出街先試機呢個玩法呢?再講,雖然我地係揾左代理幫手囉機出黎比大家玩,但我地好肯定地講句我地當晚冇一個人係因為代理係度而就住講野的,反而有廠同有代理係度方便左我地係玩機時當有問題可以即時直接咁去同佢地查詢,呢點我個人認為真係幾方便的,其實大家都係想玩,都係想買野,與其係鋪試聽Sales講,不如係一個一定唔洗買的情況下同版友們來個真心交流不是更好嗎??唉………好抱歉今日比人話我係蛋散所以有感而發。不便之處多多見諒。

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我只可以話得把聲嘈嘅人,你地黎左 76 活動先講,我地搞左咁多年活動,無論網上網外嘅都堅持持平,鼓勵網友理智發表真深用家意見,呢點先係廠方、代理想聽到,你地究研知唔知個世界點玩緊,你估仲好似以前咁,佢地閉門做車咩…搵代理搞就一定係商業味,out 曬 la。市場上好多打手,當遇到有威脅嘅情況下搞事,呢班人我地見唔少,不過今時今日,真正消費者已經好醒目,如果仲以為有 d 位入到,網上吹幾句抹黑就可以幫返所擁護嘅品牌會多人買,不如用多些時間做好銷售服務、售後服務、用心聽客戶用後意見,改良自己產品,為下一浪自己產品再上高峰做好準備。

我地依然會用心出發,為真正玩家做好一個開心玩樂平台,為新手與發燒友爭取更多一手試玩嘅機會,唔喜歡我地或別有用心嘅,唔好浪費時間係到,做你地 D 更有意義,搵到錢嘅生意;如果係玩家嘅就麻煩以互相尊重、互相交流指教嘅心態,咁先玩得開心,講完。謝謝大家喜唔喜歡 Post76 嘅人都上來,証明呢到嘅存在價值。感激!

評分

參與人數 3威望 +35 金錢 +34 收起 理由
hiyori + 15 + 15 絕對認同
wan1984 + 10 + 10 絕對認同
hphp + 10 + 9 絕對認同

查看全部評分

黃金玩家

小瑟 發表於 2016-2-2 20:12
各位當日有到場既師兄都分享左當日試玩感覺,真係非常感謝大家既回覆,小瑟今日睇Post都真係發覺唔係人人都 ...

同意,大大

黃金玩家

wil-wil 發表於 2016-2-2 20:46
我只可以話得把聲嘈嘅人,你地黎左 76 活動先講,我地搞左咁多年活動,無論網上網外嘅都堅持持平,鼓勵網友 ...

Agree !

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

wan1984 發表於 2016-2-2 21:12
同意,大大

多謝,我真心覺得我地攪既活動又好,試玩都係,一定係好玩同版友感覺行先,講得老土D就係""其實我都係用家,我都係玩家"",  如果當日有到既版友應該都知我小瑟直頭兜口兜面講叫大家唔洗理佢地(代理同廠),  我唔係講笑,因為我自己真心覺得如果要擔心佢地諗法而去討論,就失哂呢個試玩既原意,我攪呢個試玩係想佢地支援,但我唔想佢地阻我地任玩任試既心情。

評分

參與人數 3威望 +32 金錢 +30 收起 理由
hiyori + 15 + 15 絕對認同
wan1984 + 10 + 10 絕對認同
hphp + 7 + 5 超正!

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

flyingpig1355 發表於 2016-2-1 16:10
要報名

師兄, 我地個試玩完左架勒, 下次再有好玩野會再係呢度出POST架~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

讚助版主

祝各位Post76師兄猴年行大運, 身體健康, 心想事成, 步步高陞~
再次多謝大家當日賞面出席我地嘅優先試玩活動&各位寶貴意見 & 活動後嘅用心分享
E900M嘅建議零售價定為HK$3299, 希望大家新一年繼續多多捧場

Onkyo Head-Fi Zone管理員