設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: girbaud

[XB360] 今晚開戰

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我已經add 你la
hintel 發表於 2009-11-8 18:43

不過我冇月費上唔到線呢.....
e排我仲玩緊PS3 uncheated2

我應該平日打COD時間 11:30PM->1:00AM,夾唔夾到呢?
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

不過我冇月費上唔到線呢.....
e排我仲玩緊PS3 uncheated2

我應該平日打COD時間 11:30PM->1:00AM,夾唔夾到呢?
鐵心心 發表於 2009-11-8 18:48

好快你有3個月月費la, 而這個時間ok ar
TV  :Pansonic 42PY800 PLASMA
AMP:Pionner VSX-LX51
BDP : Pionner 4110
SPK :MA BR5 + BRLCR + BRFX
SUB :SunFire HRS-12
STB :MTV3000
PB   :Sine 30A

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我已經add 你la
hintel 發表於 2009-11-8 18:43

CHING 見你add 左我
得閒打下 sf4

剛剛打 l4d 2 demo
好過引下
不過ching呢隻今次好似有第3身, 等我問下fd 先睇下有無人入先.......始終我好耐無找呢d game

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呢隻真好玩到不得了,本來試玩,誰知道...一玩就玩過不停,因為呢隻遊戲真太過正了.
有好鬼多地方玩,例如...有"雪地/沙漠/古城堡/機場/碼頭/山區基地/城巿(夜晚有落雨天)/山東/草原/海邊石油廠/美國城市(包括白宮)"等等!!!
打到美國白宮時,自己好似電視劇裏的"24"男主角一樣咁威猛...
仲有美國城巿大街好鬼似第三次世界大戰一樣感覺..........
還有,當走到個古城堡裏時...自己以為自己拍咁"石破天驚"播......

真係正到我要放毒.....
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

之前HMV訂落,今日取貨,送DLM卡同三個月月費,又可以轉玩360喇E排。

MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

專業玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

我今日都攞O左PS3 既COD MW2 la, 今晚殺他死.

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

之前HMV訂落,今日取貨,送DLM卡同三個月月費,又可以轉玩360喇E排。

http://lh3.ggpht.com/_A2OOWRXPut8/Svk ...
鐵心心 發表於 2009-11-10 17:40

恭喜!恭喜!快快殺個痛快吧!
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

專業玩家

please add me
ronald cwl
beginner jar!
Dyna 72SE
Naim 200/202/HiCAP DR/NAPSC
Denon 3808 / Pioneer 05FD / SVS SB12+ / Sony 46X300A

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Yeah

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

Add me in L4D2 demo: starstar2000

CHING 見你add 左我
得閒打下 sf4

剛剛打 l4d 2 demo
好過引下
不過ching呢隻今次好似有第3身, 等我問下fd 先睇下有無人入先.......始終我好耐無找呢d game ...
mtvbb 發表於 2009-11-8 18:54