設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: te2370

[討論] 用緊 AnyDVD (HD) 既你請注意

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

hohodog900 發表於 2016-7-3 18:01
乖乖比錢啦

但被錢信用卡都吾被過數
(Post76 Android 手機版送出)
現役: Sony STR-DA5800ES, BDP-S5000ES, BDP-CX7000ES, DVP-NS9100ES, SCD-5400ES
退役: Pioneer LX82 Amp, LX53 BD Player, LX50 DVD Player, LX70 DVD/HDD Recorder
Sony 9000ES Pre+Power+Sub-Amp, NS999E DVD Pl

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

小弟就係受害者之一,俾咗終身價。。。邊有一間公司咁pk架???

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

上佢地討論區,好多人用了visa付款都被visa公司block著。

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

myblue 發表於 2016-7-3 15:13
Sylsoft AnyDvd 應該用唔到了,我之前試過7.6.9.5,  放入藍光碟後scan網上數據庫,佢會停止然後stop. 因 ...

https://forum.redfox.bz/threads/ ... king-anymore.69998/

唔得了...逼人換
本不喜歡頭像, 但我今天實忍不住了...

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DragonI 發表於 2016-7-4 14:29
上佢地討論區,好多人用了visa付款都被visa公司block著。
(Post76 Android 手機版送出) ...

我試左都唔得...
佢地堅持係銀行block, 但我問左HSBC, 佢地話根本無收到任何俾錢要求.
redfox就話係銀行問題...
其中一個叫authorize.net , 都係做網上付款,有講過ERROR66其實係因為交易達唔到payment gateway 的安全要求, 我覺得呢個幾似, 因為有咁大部份都係衰ERROR66. 似乎係REDFOX果邊有問題多.

黑鑽玩家

實情係RefFox收VISA card 的名下收款公司n咁多個,且係大陸,為逃避蓝光協會(即美利堅)追查(之前Sylsoft),故有人check到其中一間收款公司係一間大陸制衣店,你話d银行㸃會唔block. 費時你有損失claim fraud transactions時投訴佢地。

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

myblue 發表於 2016-7-5 08:38
實情係RefFox收VISA card 的名下收款公司n咁多個,且係大陸,為逃避蓝光協會(即美利堅)追查(之前Sylsoft), ...

佢地有講係一間fashionshoppingmall.com
但銀行就話無, 兩邊都話唔係自己問題....

其實呢度有無師兄成功買到? 方法又係點? 謝謝~

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

我5年前買了life time,現在的ver.是7.6.9.5。想update to 新ver但怕visa 不過數。所以用7.6.9.5先,睇吓將来㸃。美國篮光恊會應該吾會放過佢,恐怕連dvdfab都會close。

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

DragonI 發表於 2016-7-5 11:15
我5年前買了life time,現在的ver.是7.6.9.5。想update to 新ver但怕visa 不過數。所以用7.6.9.5先,睇吓將 ...

我同你情況一樣但因為部機死左,要重裝, 又搵唔返7.6.9.5的安裝,所以無得攪...

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

icemanh 發表於 2016-7-5 11:52
我同你情況一樣但因為部機死左,要重裝, 又搵唔返7.6.9.5的安裝,所以無得攪... ...

好吾好以用已下載返来的update anydvd hd ver 7.6.9.5(我save 在下載folder内)盤到新硬碟,然後按執行来装呢?
現役: Sony STR-DA5800ES, BDP-S5000ES, BDP-CX7000ES, DVP-NS9100ES, SCD-5400ES
退役: Pioneer LX82 Amp, LX53 BD Player, LX50 DVD Player, LX70 DVD/HDD Recorder
Sony 9000ES Pre+Power+Sub-Amp, NS999E DVD Pl