設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Pacalet

[入耳式] Campfire Vega, Dorado

銀級玩家

patrick@wong 發表於 2017-2-4 22:14
Vega really have a speaker like sound quite impressive...

Vega x Lala land soundstage quite poison{ ...

用vega聽la la land ost真係好正
尤其是jazz, so lively

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

對於玩開cm嘅我黎今次真係有D俾佢毒到

Especially listen to jazz part really can shows 音箱type鼓皮震動聲

Even 10A and 5wayu also cannot show this performance

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

hkpm 發表於 2017-2-5 08:26
用vega聽la la land ost真係好正
尤其是jazz, so lively

Yes ar...City of stars also.....

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

入左Dorado 揮手,用 Valoq 冇換op amp

銀級玩家

我入左Vega,不過我只係試左3.5,用黑、金磚試已經覺得好正!唔覺佢難推!我用hi gain唔使100已經夠力!之後再試4.4

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

onon4359 發表於 2017-2-7 22:48
我入左Vega,不過我只係試左3.5,用黑、金磚試已經覺得好正!唔覺佢難推!我用hi gain唔使100已經夠力!之 ...

請問vega而家做緊幾多錢

銀級玩家

doykitlee 發表於 2017-2-8 17:22
請問vega而家做緊幾多錢

九析

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

onon4359 發表於 2017-2-7 22:48
我入左Vega,不過我只係試左3.5,用黑、金磚試已經覺得好正!唔覺佢難推!我用hi gain唔使100已經夠力!之 ...

Totally agree, if use WM1Z or WM1A must use 4.4 jack as output power is nearly 4 times more than 3.5 jack. This combo is really hifi sound signature seems i am listening by a headphone!! Vega is a monster if u feed it more, the better sound it will be. So use 4.4 is a good solution

銀級玩家

要治本必需重口味

patrick@wong 發表於 2017-2-12 09:41
Totally agree, if use WM1Z or WM1A must use 4.4 jack as output power is nearly 4 times more than 3 ...

好耐無見,繼5wayr之後
又一對大家都有入既earphone啦.... :P

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

goodabc2010 發表於 2017-2-13 23:15
好耐無見,繼5wayr之後
又一對大家都有入既earphone啦.... :P

Long time no see...i leave headfi for years after 5wayu but this time Vega is quite suprising and attract my focus again...this iem potential is quite high!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
goodabc2010 + 10 + 10

查看全部評分