設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: day2013

《Speechless 陳柏宇2017演唱會》: Blu-ray ? / DVD

6萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

BD 1 :

01.        OVERTURE
02.        霸氣情歌
03.        回眸一笑
04.        意識形態監獄
05.        夭心夭肺
06.        勉強共勉之
07.        I Miss You
08.        交叉神經
09.        請跟我走
10.        Hard to Say Goodbye
11.        I Will Be Loving You
12.        繭
13.        你瞞我瞞
14.        逸後
15.        航拍
16.        永久保存
17.        磚頭
18.        没有你, 我甚麽都不是

BD 2 :

01.        我瞞你們
02.        Jeep
03.        別怕失去
04.        讓子彈飛
05.        固執
06.        原諒我怕黒
07.        閱後即焚
08.        車匙
09.        斷絕來往
10.        尊嚴
11.        Don't Cry Baby
12.        別來無恙
13.        告別之前
14.        想創
15. 演唱會幕後花絮

Blu-ray : 2018年04月13日

先搜索、後發帖

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

見到大家講得咁差,我決定等二手BD

黑鑽玩家

有冇師兄唔怕伏入手咗BD?

銀級玩家

G36 發表於 2018-4-17 14:35
有冇師兄唔怕伏入手咗BD?

買左BD,完全一樣,只係像素提高左,本來想試下音軌3,但真係無心機試。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
G36 + 10 + 10 用家心得極具參考價值

查看全部評分

新仔玩家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

VincentMang@G 發表於 2018-5-12 13:44
**** 該帖被屏蔽 ****

師兄, 我地網站係絕對支持正版的, 所以請不要在留言討論有關任何番版的問題呢~~謝謝!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢隻BD我會入手, 因為 JASON既歌真係好聽!!! 我入左再REPORT比大家知~~

其實有時聽歌都唔一定去哂發燒友既心態既, 支持歌手最緊要~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

新仔玩家

Good!! Thanks a lot!

新仔玩家

Good!!Thanks a lot!

新仔玩家

Thanks for sharing