設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 【76-有禮特別號】之 香港影音玩樂展 "有你想! 有我賞!"

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

齊齊講出 ... "你最想邊個品牌出現喺我地首屆 DES 中"?

Post76 嘅成功,當然有賴一眾新知、老手長年支持,亦唔可以少得一班代理們,不斷提供好多好玩有 FUN 嘅大小影音產品畀我地玩!! 究竟第一屆『香港影音玩樂展』中,乜嘢品牌、代理大家係好想佢地出現呢?

如果你地想得出嘅,而結果又與事實相乎,講乜有乜的話,咁就有運行,我地會喺當中揀選 30 位朋友,送你『香港影音玩樂展』基本門票 $30 兩張。

p.s. 畀少少貼士大家: 你當然可以大包圍,有咁多講咁多啦 ... !!

遊戲將於 10 月 5 日 (星期五) 23:59 截止
得獎名單會喺截止後一個星期內連同參展商名單公布

好喇,請留意以下玩法:
- 喺呢個帖留言講下 “你最想邊個代理或品牌出現喺我地首屆 DES 中
- 可以講多過一個代理或品牌
- 你可以重複回帖,但只以最後嘅回帖為準

例牌都講返句:所有獎品均不得兌換現金,如有任何爭議,Post76 保留最終決定權,包括隨時暫停、更改或終止活動及其條款細則,而毋須另行通知

DESHK2018  香港影音玩樂展 ...
爆發影音新體
亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

大家好~
“有你想!有我賞!”得獎名單終於可以公布喇!

https://post76.hk/thread-282490-1-1.html
亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

例子:
我最想以下代理/品牌出現喺首屆 DES 中:
Post76

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我最想以下代理/品牌出現喺首屆 DES 中: Denon, Pioneer,Oppo, Sony,LG,JVC

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

N&E Audio
亞洲影視
米樂
線舖
Volent Audio
Elac 249 & 241
KEF Q500 surround speaker
KEF T101 Atmos speaker
MK X10 Subwoofer
Yamaha CXA5100
Ediscreation 後級 7ch
Ediscreation HIFI HTPC
Panasonic 65VT60H
Rockna wavedream Dac
Modwright LS100 & KW

高級玩家

Denon
Pioneer
Oppo
Sony
Onkyo
Marantz
Yamaha
LG
得利影視
洲立

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

Sony (TV, Head-Fi, PS4)
Yamaha
Denon

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Denon
Pioneer
Oppo
panasonic
Sony
Onkyo
Marantz
Yamaha
XBOX
得利影視
洲立

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

我最想以下代理/品牌出現喺首屆 DES 中: Denon,Marantz,Sony,Cambridage Audio,ECT,DMA,Soul Note,Carry Best,Sennheiser,DAIL,SquareWave,AudioTechnica

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

JBL AV set up speaker show, not gadget.

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

Sony
Marantz
Denon
Pioneer
panasonic