設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

[PS3] 已經爆左~~~戰神III

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我D pm冇晒...睇咩東東呢???
DVD迷 發表於 2010-3-16 23:30

Ninja Gaiden2 (日版) 和 Uncharted 2 (行版) save

進階玩家

出面炒味好濃, 旺角已過$400, 188賣緊$388, 聽日好難講, 但好似有o的美版返!包括潘多拉盒, 好想要, 約$1200~1300

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

出面炒味好濃, 旺角已過$400, 188賣緊$388, 聽日好難講, 但好似有o的美版返!包括潘多拉盒, 好想要, 約$120 ...
gohsan 發表於 2010-3-16 23:34

潘多拉盒我樓下都有入貨,一定過千~~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Ninja Gaiden2 (日版) 和 Uncharted 2 (行版) save
marcolau 發表於 2010-3-16 23:32

哦~記得了,我都講咗啦,你比唔比都冇所謂,我完全都冇針對你唔比呢兩隻 save 我,你唔講我都完全唔記得晒了,人年紀大咗就記憶能力差所好多...

銀級玩家

哦~記得了,我都講咗啦,你比唔比都冇所謂,我完全都冇針對你唔比呢兩隻 save 我,你唔講我都完全唔記得 ...

DVD迷 發表於 2010-3-16 23:36
頂~~你咪傻啦,「針對」我地都識左咁耐啦,講吓笑啫,又當真~~~
如果連你都唔玩得,呢度就得翻大佬同我玩咋~~~~
因為我當時遲左睇pm,所以唔知你仲要唔要之嘛。
download附件啦,你down完我就del~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

頂~~你咪傻啦,「針對」我地都識左咁耐啦,講吓笑啫,又當真~~~
如果連你都唔玩得,呢度就得翻大佬同我玩咋 ...
marcolau 發表於 2010-3-16 23:43

要,有師父送的禮物點可以不收呢...
多謝你的 Uncharted 2 (行版) save 播!

我當知道你同我講笑啦,如果唔你我又點會同你玩下去呢???

銀級玩家

要,有師父送的禮物點可以不收呢...
多謝你的 Uncharted 2 (行版) save 播!{:6_16 ...
DVD迷 發表於 2010-3-16 23:49

現實到你丫~~~~
咁你用左Uncharted 2個save會唔會一開game就白金呢~~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

現實到你丫~~~~
咁你用左Uncharted 2個save會唔會一開game就白金呢~~~
marcolau 發表於 2010-3-16 23:58

你好似好生氣播???
開白金...當然冇可能啦,因為要咗不是自己完成的遊戲,d金盃原封不動了.

銀級玩家

你好似好生氣播???
開白金...當然冇可能啦,因為要咗不是自己完成的遊戲,d金盃原封不動了.{ ...
DVD迷 發表於 2010-3-17 00:03

冇生氣,我睇緊「沒有玫瑰的花店」

哦,我以為同x360一樣tim,一改save就開晒d成就。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

冇生氣,我睇緊「沒有玫瑰的花店」

哦,我以為同x360一樣tim,一改save就開晒d成就。 ...
marcolau 發表於 2010-3-17 00:05

我都係一邊睇 沒有玫瑰的花店 一邊同你講嘢呀!!!