設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: heven

[藍光播放機] MK 米高有本地品牌UHD Player

關閉 [複製鏈接]

黑鑽玩家

多口講句,唔知係啲相定還是係乜,畫面顏色好似怪怪地.

鉑金玩家

好彩有大王同其他資深師兄提醒,如果唔係就好多師兄迷暈咗!不過見這位教色專家都有係FB自吹自擂。現今資訊發達多啲上網留意,免得俾人搵笨。

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
kentsang824 + 10 + 10
LamsonIsm@FB + 10 + 10 橋吾怕舊,最緊要受

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

chhanthony 發表於 2021-11-6 21:45
佢都唔係第一次,無讀ISF就喺廣告話自己有ISF,
問多幾次就話係有用ISF嘅器材,無讀過ISF咪無囉,
THX vi ...

就係囉, 小瑟真係唔知TERRY兄係勁定唔勁, 不過真心講, 老老實實做生意就算真係冇SPONSO我地都冇問題, 小瑟都會敬重, 但唔知點解樣樣都要側側博咁去搵新客戶的做法小瑟真係不敢認同!!!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
根本英俊 + 10 + 10 認同到一個點呀
金卓球 + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

kingoffatboy 發表於 2021-11-7 02:10
睇到大王解說,我本來有啲興趣去門市睇吓,呢家完全無興趣,對部機止步。大王覺得有問題,我絕對無異議 ...

多謝師兄信任, 機能上小瑟真係未試過, 可能真係好勁都唔定, 真心講小瑟都想真正一試. 不過如果廠方用呢個方法去做生意, 就算幾靚都係唔好了!!
真心講, 貼牌機都唔係問題, 小瑟都係考過THX既人, 都知道考左THX個LOGO最多只可以點用. 用係卡片, 公司網頁上係冇問題的, 但PRODUCT同公司LOGO係唔可以的!!!
有時呢D野唔應該做就唔好做了. 好多新版友或入門的朋友會以為部機連THX都認可, 比多幾千蚊什至成萬蚊囉個認可都係值得的.......但原來件事唔係咁的...

當然有人會覺得呢個THX LOGO好廢, 但一般用戶其實真係會睇牌子做人, 香港人出自己牌子的確值得高興, 什至係OEM機再摩機都值得支持. 但最後將自己公司的LOGO拉上THX再讓人感到信心, 呢點都明白, 不過出埋係PRODUCT上就真係要好小心, 因為人家比個LOGO考到試的人都係希望可以幫助有考試的朋友搵食, 但都唔可以OVER用的呢!

最後小瑟反而想去TAOBAO問下果部4K UHD機咩料, 會唔會其實都OK, 如果OK又真係想想地買返來同 205, LX800 PK一下呢~

評分

參與人數 2威望 +90 金錢 +90 收起 理由
chhanthony + 80 + 80
金卓球 + 10 + 10 超正, 一定要加分

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2021-11-7 11:43
多謝師兄信任, 機能上小瑟真係未試過, 可能真係好勁都唔定, 真心講小瑟都想真正一試 ...

大王,可唔可以加埋ub9000 pk

星級玩家

小瑟 發表於 2021-11-7 11:43
多謝師兄信任, 機能上小瑟真係未試過, 可能真係好勁都唔定, 真心講小瑟都想真正一試 ...

我相信香港買家唔介意產品有幾貴,
但就好介意魚目混珠,被人誤導~
即係好似買智能電話,
個樣同個介面係IPHXNE 但實情個涵係ANDRXXXX,
發現之後返去同店主理論,
結果店主話經過設計摩改,又自主研發,話都係一部智能電話
咁樣如果買左部電話既真係損失慘重~
如果不幸我係事主一定要求退錢或去XXXXXX投訴~
拿。。。我只係講買智能電話架咋,故事如有雷同實屬巧合~

評分

參與人數 2威望 +110 金錢 +110 收起 理由
小瑟 + 100 + 100
LamsonIsm@FB + 10 + 10 山雞都鬥吾嬴肥屍,人地疊馬

查看全部評分

白鑽玩家

三星玩樂勲章

兩皮,真係趁機荒開天殺價,可能部機好正,應該多d宣傳,係多d大型連鎖店銷售,唔洗收收埋埋。不過,我就唔敢搏,也玩唔起,所以入左部杰科睇下同Oppo有無得揮

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100

查看全部評分

5萬

總版管

kkpysl 發表於 2021-11-7 11:54
大王,可唔可以加埋ub9000 pk

都得, UB9000我都借到!!

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 收起 理由
zardwys + 20 + 20 超正, 一定要加分
kkpysl + 20 + 20 超正, 一定要加分

查看全部評分

Post76玩樂網.

銀級玩家

勁過你先鋒就緊,先鋒呢d廠連THX認證都冇,點同摩機佬印個THX既機比
如果出埋喇叭連TAD都要收皮
不過話說我自己d器材都冇THX認證,雞機一套,夏蟲不可語冰,都系乖乖收聲(滅聲)就算

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

小瑟 發表於 2021-11-7 12:42
都得, UB9000我都借到!!

正 期待報告