設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: JackSiHong@FB

[討論] 詢問《洛奇系列:王者之後3》會出港版同台版4K實體碟?

鑽石玩家

我見Prime Video依家有得睇我都係諗住慳返唔買碟啦。有粵語字幕
Screenshot_20230609_173620_Prime Video.jpg

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

avsuperman 發表於 2023-6-10 16:33
咁你見唔見manta有出乜野碟,佢出唔出碟,我就唔睇好4K碟市場

6月13日發行65:絕境逃生 BD/4KUHD+BD為mantalab首張發行的哥倫比亞電影

白鑽玩家

三星玩樂勲章

Will 發表於 2023-6-11 03:48
6月13日發行65:絕境逃生 BD/4KUHD+BD為mantalab首張發行的哥倫比亞電影

咁就死啦,行版一個月出一隻,今個月得65,問左發行下個月得孖寶,好多大片都唔見,好似阿凡達水貨,殺神4去左P記,玩碟又無玩外掛字幕的玩家,真係無得選擇,同昔日mantalab一個月出6,7款碟已經無得比,串流一出,實體碟無得做,更加唔信8K實體化

鉑金玩家

avsuperman 發表於 2023-6-12 23:50
咁就死啦,行版一個月出一隻,今個月得65,問左發行下個月得孖寶,好多大片都唔見,好似阿凡達水貨,殺神 ...

估計等穩定之後會有大批索尼和環球行版跟進,以下是台版已發行或確認發行的片,行版說不定也會跟進。

環球除Mario外,吸血鬼奴才:雷菲爾也確認會有Blu-ray版

索尼台版已出以下幾部,都可以期待行版
- 隱閉中年(帶粵語配音)Blu-ray
- 兒子可否不要走 Blu-ray
- 人肉搜尋2 Blu-ray
- 女戰不敗 4K及Blu-ray
- 教廷第一驅魔人(台版七月發行)

鉑金玩家

avsuperman 發表於 2023-6-12 23:50
咁就死啦,行版一個月出一隻,今個月得65,問左發行下個月得孖寶,好多大片都唔見,好似阿凡達水貨,殺神 ...

估計等穩定之後會有大批索尼和環球行版跟進,以下是台版已發行或確認發行的影片,行版說不定也會跟進。

環球除Mario外,吸血鬼奴才:雷菲爾也確認會有中文字幕Blu-ray版

索尼台版已出以下幾部,都可以期待行版
- 隱閉中年(帶粵語配音)Blu-ray
- 兒子可否不要走 Blu-ray
- 人肉搜尋2 Blu-ray
- 女戰不敗 4K及Blu-ray
- 教廷第一驅魔人 Blu-ray(台版七月發行)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

DerekHui@G 發表於 2023-6-13 08:54
估計等穩定之後會有大批索尼和環球行版跟進,以下是台版已發行或確認發行的影片,行版說不定也會跟進。

...

剛接手發行兩星期,等人哋慢慢做啦,急唔嚟
而家望下個月生化危機動畫都有4k港鐵

鑽石玩家

會唔會係要經過亞馬遜Prime Video串流先睇到呀?我喺加拿大呢邊Prime video都有提供中文字幕。

星級玩家

我好喜歡呢套,等左好耐🥲咁係咪 任何國家版本4K都唔會有有中文字幕?

鉑金玩家

三星玩樂勲章

avsuperman 發表於 2023-6-10 11:00
實體碟已成夕陽工業,香港發行商如洲立已近半年無出碟,比網上串流同下載版打沉,時移勢逆 ...

但係仲有好多師兄堅持係要實體貼㗎喎🤔

鉑金玩家

三星玩樂勲章

DerekHui@G 發表於 2023-6-13 08:54

...

我自己用緊sony電視送咗bravia core , 呢個串流質素真係最好, 用嚟睇sony嘅電影真係好正👍🏻