設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[真無線耳機TWS] Denon PerL Pro 真無線藍牙耳機 - 試玩平台: 任試計劃 (第 16 季)

星級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

Denon PerL Pro 真無線藍牙耳機 - 試玩平台: 任試計劃 (第 16 季)
今次 Masimo Post76 特別為一眾76會員搞返轉 "返歸玩",係希望大家拎返去之後,Denon PerL Pro 透過配合不同人的生活習慣,讓更多人知道同體驗到呢款量身訂做嘅個人化耳機!

聽完小瑟分享對 Denon PerL Pro 嘅聆聽感覺之後,相信大家都好有興趣去試一試呢款耳機,去測試一下你地耳仔既接收能力!! 黎緊第十六季嘅返歸試玩計劃,我哋為大家爭取到 四隻全新嘅 Denon PerL Pro 耳機 借俾位版友返歸 玩 2 個星期。想參加嘅請記得留意以下試玩詳情!!

返歸玩詳情:
喺呢個帖下方講出你哋 點解想試,我地就會從呢個帖上找出 8 位版友, 分別借出 Denon PerL Pro 比大家返去玩 2 個星期,之後當然就要喺我地呢個帖回覆同大家分享返試玩後的感覺啦!!! 🙋‍♂️

試玩及獎品:
每位會員 返歸試玩 及 於
論區內悉心分享試玩感受後,都會有啲小禮品加以感謝。
預計 11 月 06 日 23:59 試玩活動完結後,廠方將 選出兩位 最有心思分享嘅版友,有機會得到一隻 Denon PerL Pro 真無線藍牙耳機 (價值 HK$2,780) 作為鼓勵!

#返歸玩報名截止時間: 2023  年  10 月 4  日 23:59
#第一輪借玩時段: 2023 年 09 月 28 日 至 10 月 13 日
#第二輪
借玩
時段: 2023  年 10 月 23 日至 11 月 03 日
#分享截止時間: 2023  年 11 月 06 日 23:59
#分享請直接在本帖回覆試玩感

Denon PerL Poster.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
注意事項:
01) 是次活動歡迎任何對 Denon PerL Pro 有興趣會員報名參加;
02) 報名截止後,被抽中/安排之會員將收到會員訊息 (PM) 通知,請於 48 小時內提供聯絡電話、真實姓名已確認該名額;
      否則可能視作放棄該權利,如該放棄名額因此被分配到另一版友後,且已得到確認,網站絕不作出任何安排或承諾;
03) 所有被確認參加之會員必須提供真實姓名,聯絡電話 及 身份証號碼,並同意 Post76 的同時電聯商議交收安排;
04) 如被安排會員沒有任何合理辯解而失去聯絡 或 借返歸後未作出任何分享,該會員往後將不獲參加 Post76所舉辦的任何活動;
05) 參加者試玩期間 及/或 試玩後指定時間內,必須分享最少三張相及不少於一百字的內容,以講述其個人感受;
06) 參加者須同意其分享內容,包括文字、相片及 Post76 網名,將有機會被此活動贊助商引用至其他媒體作分享或推廣用途;
07)
Denon PerL Pro 建議零售價為 $2,780;
08) 版友借玩期間必須保持
Denon PerL Pro 及其附件與包裝盒潔淨,並小心保存,如有破損, Masimo 將保留一切追究的可能;
09) 為同樣保障會員起見,以免引起不必要的誤會,於交收時亦安排文件給會員簽署,以確認定
Denon PerL Pro 的交收狀態及附件數量;
10) 如因天氣原故需臨時改期或取消活動,我們將於網站內發帖公布,並可能以 WhatsAppp 訊息通知受影響之會員;
11) 網站有權因參加之會員未能作出任何分享而取消其資格,並即時收回該產品;
12) 如有任何爭議,Post76 及相關合作伙伴 Masimo 將保留最終任何狀況/細節的解釋與決定權,所有安排不得異議。
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 爆發影音新體

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

好開心今次post76抽中我能夠參加到這個體驗會😊🙏🙏

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

有興趣, 我可以參加嗎??

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

上次試玩分享會 miss 左, 希望呢次可以借返屋企慢慢玩
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

進階玩家

我想參加!!

白鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

希望返歸試玩[第二輪借玩時段], 其實都有用緊可以測量個人耳道反應的大耳牛,很想試一試這Denon Perl Pro 用 AI 有沒有大進步,用無線IEM應該方便很多。
CAS, Head-Fi and Headphone Amps are my favorite things.

黃金玩家

三星玩樂勲章

希望今次有機會抽得中第二輪時段可以借到返去玩啦。好想試吓佢個AI調音可以為我調教到咩味道出嚟比我🤤同埋都未試過用有OAE技術競爭無線藍牙耳機,唔知耳機個音場同細緻有咩提升比到我呢🤤

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

最近想換耳機,而自己一向都係天龍鐵粉,天龍出的耳機質素不差,所以希望試吓呢對新嘢。

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

孤身走我路 發表於 2023-9-29 22:28
最近想換耳機,而自己一向都係天龍鐵粉,天龍出的耳機質素不差,所以希望試吓呢對新嘢。 ...

古你唔到試耳機

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

wil-wil 發表於 2023-9-30 16:38
古你唔到試耳機

我想換耳機,真心……
我嫌Sony個隻低音唔夠