設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[真無線耳機TWS] ✨會員限定出席「小瑟Denon PerL一日店長體驗活動」即場試!

專業玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
Denon Perl AI 聽覺測試站已經黎到最後一站!

今個星期六就由小瑟「Denon Perl AI 聽覺測試站」當一日店長,同你試玩最新的 Denon PerL系列耳機!

Denon PerL Pro Car Event Arthur copy.jpg
Denon PerL 流動體驗車停泊時間:

第三站:11月10 – 12日 12:00 – 20:00
               尖沙咀海防道 (港鐵尖沙咀站A1出口)
               一日店長嘉賓 : 小瑟@Post76
               (時間 : 11月11日星期六 下午2:00-4:00)

Denon PerL Pro通過Masimo AAT自適應聲學技術可創建個人化聲音設定檔,讓您隨心暢聽美妙樂音,加之源自高通aptX無損技術的CD級音質和Dirac Virtuo的空間音訊,帶來更佳的聆聽體驗。

想唔想試下呢隻Denon PerL Pro 真無線藍牙耳機呢,如果錯過左上次Denon PerL Pro 真無線藍牙耳機"返歸玩"嘅版友就唔好錯過今次嘅活動啦!今個星期六機會黎啦!!🥰🥰🥰
今次我地係本帖招募版友星期六當日同🙋‍♂️小瑟一齊黎到「Denon Perl AI 聽覺測試站」做體驗活動!小瑟會同大家一實試之餘仲會同大家了解下Denon PerL Pro嘅音效及音質。

參加小瑟Denon PerL一日店長體驗活動」詳情:

🥰係呢個帖留言講出 : 「我想報名參與呢次活動」,我地就會從呢個帖上選出6位版友,在流動車上同小瑟進行體驗活動,如果被選中的版友,我Jasmine會發一個pm通知你已成功報名。

出席活動時間 : 11月11日星期六下午2:30-3:30

截止報名時間 : 11月08日 23:59前

🙋‍♂️活動後廠方會有Denon精美禮品贈送比會員

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

星期六有邊個來搵我玩呀!!😁😁😁🙏

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2023-11-7 12:35
星期六有邊個來搵我玩呀!!😁😁😁🙏

我又黎攪事得唔得

評分

參與人數 1威望 +120 金錢 +120 熱話 +20 活動 +12 收起 理由
Jasmine + 120 + 120 + 20 + 12 非常認同呀。

查看全部評分

LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

issachar 發表於 2023-11-7 13:02
我又黎攪事得唔得

當然Welcome la!預你一個先!
活動地點:尖沙咀海防道 (港鐵尖沙咀站A1出口)
1)issachar

鑽石玩家

小瑟 發表於 2023-11-7 15:55
當然Welcome la!預你一個先!
活動地點:尖沙咀海防道 (港鐵尖沙咀站A1出口)
1)issachar

好呀, 到時見!!

評分

參與人數 1威望 +120 金錢 +120 熱話 +30 活動 +12 收起 理由
Jasmine + 120 + 120 + 30 + 12 超正, 即時加分比師兄先!

查看全部評分

LG CX55
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330

黃金玩家

三星玩樂勲章

我上次有玩過返歸玩就唔報名啦🤣留返個咁正嘅機會比其他師兄🤪不過都會過嚟捧下場嘅~不過都要講多次,隻耳機真係好!鬼!正!

評分

參與人數 1威望 +230 金錢 +230 熱話 +40 活動 +23 收起 理由
Jasmine + 230 + 230 + 40 + 23 超正, 即時加分比師兄先!

查看全部評分

5萬

總版管

過來探下班都好呀!!

鑽石玩家

小瑟 發表於 2023-11-8 09:19
過來探下班都好呀!!

要唔要買打蛋撻呀
LG CX55

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

昨日係太古坊見到架車!

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
issachar + 50 + 50 超正

查看全部評分

黃金玩家

返工,工作又工作,無緣一試