設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

【Samsung粉注意】三星後援會會員獨家福利!! 優先睇新機😍

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

活動類型 :
影音活動
活動時間 :
報名截至 :
活動地點 :
旺角朗豪坊神秘場地(確認再通知地址)
性別要求 :
不限
已報人數 :
剩餘名額 :
25 人
上次💃erin仔就同大家做咗個問卷睇返大家而家用緊Samsung產品嘅情況,我哋都有好多唔同嘅會員有參加咗💪,喺度多謝大家踴躍參與先!❤️

嚟緊Samsung就有新影音產品推出(雖然我知係乜,但又唔講得咁白😅,因為始終未出...),我哋仲同Samsung爭取咗 4月18日可以畀一眾💪我哋Post76嘅「✨三星後援會」版友,一同率先體驗新機帶嚟畀大家嘅新AI體驗。
因為4月17日香港地區先正式舉行媒體發佈會。今次係我哋提議畀大家可以同香港媒體一樣可以喺記者會現場率先了解新機嘅效果!
絕對係首次啊🥳

如果大家4月18日晚上,大家想畀一般街客用家更快睇到今年三星電視究竟有幾唔同,佢哋點樣將個AI發揮得淋漓盡致嘅話,就喺度報個名嘞,名額非常有限!

Thumnails_v06_Arthur copy.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 爆發影音新體

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

已報名先👍

見習版主

三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

喂呀喂呀! 我喺Erin醬!!! 唔喺Erin仔啊!!!
螢幕擷取畫面 2024-04-10 142030.png
打遍天下無敵手嘅小編🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️
人生格言: 返工等收工! 月中等出糧

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

岩岩update左地址呀!!! 不過都係要比暗號先入得~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2024-4-11 16:15
岩岩update左地址呀!!! 不過都係要比暗號先入得~

暗號系……..?

專業玩家

三星玩樂勲章

暗號 ,幾時比?

5萬

總版管

地址已經更新左, 下星期一我地ERIN會個別wts/pm大家暗號呀!!!

Post76玩樂網.

銀級玩家

我都報名

見習版主

三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

確認帖已經出咗,大家可以喺道睇最新 Update
三星後援會 - Samsung 2024電視AI視覺響宴 [已確認 -- 人]
https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=351187&fromuid=128863

打遍天下無敵手嘅小編🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️
人生格言: 返工等收工! 月中等出糧