設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[活動] 《波西傑克森:神火之賊》Blu-ray (港版實物圖P.4)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

香港曾於新年檔上畫,幸好她在《人‧神‧魔戰》上畫前上映,否則都幾大鑊;大家都係講希臘神話,呢套 "哈利波特" 式拍出嚟完全唔緊張,奸角犯案手法又夾硬嚟,個故仔又同《人》片差不多,但全球過兩億美元票房又舖定第二集拍攝之路;霍士美版DVD與三碟Blu-ray (BD+DVD+DC) 將於6月29日上架,港版唔駛問又係等得利!!!

電影資料及評論
http://www.post76.com/discuss/vi ... 23271&extra=&page=1

Blu-ray
  • 1080p Widescreen
  • English 5.1 DTS-HD MA
  • English HOH, French and Spanish subtitles
  • 10 Deleted/Extended Scenes
  • Discover Your Powers Quiz
  • The Book Comes to Life featurette
  • Secrets of the Gods featurette
  • Inside Camp Half-Blood featurette
  • On set with Brandon T. Jackson featurette
  • Meet the Demigods featurette

DVD
  • Anamorphic Widescreen
  • English DD5.1 Surround
  • English HOH, French and Spanish subtitles
  • 5 Deleted/Extended Scenes
  • Discover Your Powers Quiz
  • The Book Comes to Life featurette

星級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢套我又覺得ok喎

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

唔算差咁啦.....但又未致於叫好

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呢套我都睇咗,我就一般,所以要入我都係入呢套{{人‧神‧魔戰}}多d...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

我就覺得呢套no la, 而人神魔就好睇D.

黑鑽玩家

好悶,唔會翻睇。

高級玩家

呢套反而無睇,不過睇緊本書..會孝慮買碟

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

得利有BD暫定規格公布,港版相信都係六月左右上架吧!!!

區域:A
容量:1 x BD50
視頻壓縮:AVC
影碟數目:1
解像度 (最高):1080p
語言:英語
音效:英語DTS-HD Master Audio 5.1
字幕:西班牙文 / 中文 / 國語 / 英文
特別收錄:互動目錄 / 刪剪片段

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢套我都睇咗,我就一般,所以要入我都係入呢套{{人‧神‧魔戰}}多d...
DVD迷 發表於 2010-4-16 17:24

入住隻電視版睇住先啦~~~~

進階玩家

佢係我呢幾年睇過最差既西片. 送俾我都嫌阻地方.