設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[討論] 剛剛在家裏打掃,無意發現這套BOX???

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

我都在家搵到呢D野...

TV:Panasonic TH-65GX880H
Amp:Denon AVC-X8500HA
Int Amp:Denon PMA-2500NE
Spk:NHT C3, NHT C LCR, KEF HTS3005
Sub:Velodyne SPL1200 Ultra
BD:Panasonic UB9000 & Sony X800M2
Game:Sony PS5 & Nintendo Switch

黑鑽玩家

cakecake 發表於 2/6/2010 11:21 AM

師兄你真係好有心機喎,好整齊,見證歷史,見證科技嘅進步。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

cakecake 發表於 2010-6-2 11:21

嘩~PS1&2經典...
你圖中主機全部放晒很久了...
世嘉DC...我得返呢個? (一直未換過電蕊,放所多年,仲有電玩... )
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

樓主,你真幾勁
有ps 1 有ps 2 有埋ps 3
你都打機狂=.=

我只得ps 3 (理由我細個時姑姐唔俾買我玩ps 1 ,出左ps 2都唔俾買俾我)

只好等到18歲~~聽到有個消息會出ps 3 我有排等

等到2007年7月果陣正式返工

2007年12月尾 出左 ,我用左5380蚊買60gb (可玩ps 2 game ) 個部機勁經典

差唔多一個月就斷貨,又話停產,我算好彩~~~
今日我又花錢先買左高清tv...

目的買BD碟@@...

而家得2隻BD碟
第1隻珍珠港
第2隻係阿凡達

後期...見到好多野想睇想買BD影碟....................................................................................唉..

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

我以前都有好多遊戲機, 但係唔見哂LU...有D 掉左, 有D借左俾人...一去無回頭...

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

嘩~PS1&2經典...
你圖中主機全部放晒很久了...
世嘉DC...我得返呢個? ...
DVD迷 發表於 2010-6-2 16:56

重有神作既game....

TV:Panasonic TH-65GX880H
Amp:Denon AVC-X8500HA
Int Amp:Denon PMA-2500NE
Spk:NHT C3, NHT C LCR, KEF HTS3005
Sub:Velodyne SPL1200 Ultra
BD:Panasonic UB9000 & Sony X800M2
Game:Sony PS5 & Nintendo Switch

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

重有神作既game....
cakecake 發表於 2010-6-3 09:38

好似好正wo, 我上次去個同事屋企, 佢又係game痴, 見到3塊層板放滿哂新舊遊戲機既game, 眼見有過百隻, 已經覺得好crazy, 點知佢同我o個度係十分一都冇wo... ....真係...有錢是多麼好~
Timka = kaisze
Panasonic 49CX700
Yamaha RX-A1070
Pioneer BDP-430
PS4
Quad 21L + L Center
Mirage Prestige
Sunfire HRS-8

星級玩家

識得尼D都有番禁上下........

黑鑽玩家

2010-2020 十年了!

黑鑽玩家

十年了。